CHP tarafından Belediye Meydanı'nda düzenlenen mitingin ardından, İl Başkanı Kasım Karsu, PM Üyesi Nazik Işık, Milletvekili Tanju Özcan ve Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, parti binasında bir basın açıklaması yaparak Bolululara teşekkür ettiler.
Katılımdan dolayı teşekkürlerini ifade eden CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, Bugün uzun ince bir yolun bir noktasına geldik. Birleştirici, bütünleştirici çabalarımızın son aşamalarına doğru son noktayı koymak üzere toplandık. Bolu Halkı'nın büyük tezahüratı ile büyük kalabalıklar topladık. Büyün insanlar büyük sorunları çözen insanlardır. Büyük sorunları büyük toplumlar çözer. Bizim Bolu Halkımızın uzun zaman hasret kaldığı birleştirici, bütünleştirici, karakterli kaliteli toplumu bugün topladık. Kendilerine şükranlarımı bildiriyorum. Uzaktan yakından mitingimize toplantımıza iştirak etmiş arkadaşlarımıza, Bolululara şükran borçlarımız var. Kendilerini tekrar tekrar kutluyor, huzurlarında eğiliyorum. Türk Anneleri yeryüzünün yıldızlarıdır. Toplumda gördüm ki, Türk Anneleri çoğunlukta hareket ediyorlar. Birlik beraberlik içinde hareket ediyorlar. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Hepsine saygılar sunuyorum. Ankara'dan genel başkanımız, genel başkan yardımcılarımız, Nazik Hanım yanımda kendisine özellikle teşekkür ediyorum. Bütün çalışmalarımızda bize büyük katkıda bulunuyor. Uzak yollardan geliyor. Beraberlik içinde olalım diye. Hedefe ulaştığımızı hatta el attığımızı düşünüyorum. Belediyenin kapısından elimizi içeri soktuğumuzu düşünüyorum. Birlikte olacağız beraber olacağız. Sosyal Demokrat bir belediyenin nasıl işlediğini, halka nasıl hizmet etmesi gerektiğini, Mehtap arkadaşımızla Belediye Başkanı Adayı Arkadaşımız, Bolu'da bunu ilk defa biz göstereceğiz. Artık belediyenin kapıları halka açık olacak, imar müdürlüğü açık olacak, imar gizli olmayacak. Bolu ferah olacak, refaha ulaşacak. Mehtap Hanım belediye başkanı olduğu takdirde, kendisinin izinde gideceğiz. Bolu bazı imajları anladı. Problemlerini çözmek üzere hareket etti diye düşünüyorum” dedi.
“Asıl teşekkür Bolu Halkı'na”
CHP İl Başkanı Kazım Karsu'nun ardından konuşan CHP PM Üyesi Nazik Işık da Bolululara teşekkür etti. Işık şöyle konuştu; Bugün çok mesudum. Bolu'da çok güzel bir miting organizasyonuna katıldık hep beraber. Ben öncelikle bu organizasyonu gerçekleştiren bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Asıl teşekkür de Bolu Halkı'na. Başbakan Kemal diyerek bağrına bastılar bugün Kemal Kılıçdaroğlu'nu. Geleceğin başbakanı bugün Bolu'daydı. Çok güzel ve gözlerimizi yaşartan bir gün yaşadık. Bizim şiarımız duymak istediğimiz insanlara yaşatmak istediğimiz şey varlık, birlik ve özgürlük bildiğiniz gibi. Biz bugün Bolu'da bu varlığı birliği özgürlüğü yaratacak gücü o meydanda gördük. Başkan Mehtap ve 8 ilçede belediye başkanlarına şans diliyorum. Arkadaşların hepsinin başarılı olacağına inanıyorum. Onların gücü halktan gelecek ve halka dönecektir. Bugün ülkede kötü bir gün daha yaşıyoruz. Bolu'da çok güzel bir gün yaşadık ama bugün Berkin Elvan'ın cenaze töreni var. Biz bütün annelere, bütün ülkeye başsağlığı diliyoruz, böyle günlerin yaşanmayacağı bir Türkiye yaratmaya ne kadar ihtiyacımız olduğunu gördük.”
“Tarihin en kalabalık mitingini yaptık”
Yapılan mitingin Bolu tarihindeki en kalabalık miting olduğunu savunan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bugün Bolu tarihinin en kalabalık mitingini gerçekleştirdik. Mitinge emeği geçen il başkanıma, ilçe başkanıma, değerli yöneticilerime çok teşekkür ediyorum. Tüm olumsuzluklar rağmen Bolu tarihindeki en kalabalık miting olarak polis kayıtlarına geçti, bu da bizim açımızdan önemliydi. Biz burada iddialı bir seçim süreci yaşadığımız hep söylüyorduk. Bu yönü ile baktığımızda bugünkü miting bizim iddiam