ERCOŞKUN MUHTARLARI ZİYARET ETTİ

AK Parti Bolu Milletvekili ve Milletvekili 1'inci Sıra Adayı Ali Ercoşkun, 7 Haziran seçimleri sonrası sergilediği siyasi yaklaşım nedeniyle CHP ve MHP'yi eleştirdi. Muhalefetin seçimden sonra da her şeye ‘Hayır' diyen bir tavır ortaya koyduğunu belirten Ercoşkun, Seçmenden aldıkları gücü iktidara gelmek için kullanmadılar” dedi. Eroşkun, ülke istikrarı için tek adresin yine AK Parti olduğunu vurguladı.

AK Partili siyasiler; İl Başkan Vekili ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Zekai Öztürk, AK Parti Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve Fatih Metin ile parti teşkilat yöneticileri, sivil toplum kuruluşu ziyaretlerinin ilk turunu muhtar derneklerine yönelik gerçekleştirdi.

Siyasiler, Fikret Özen'in başkanlığını yaptığı Muhtarlar Derneği, İlhami Otacıoğlu'nun başkanlığını yaptığı Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği ve İlhan Çalışkan'ın başkanlığını yaptığı Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği'ni sırasıyla ziyaret etti.

ŞEYTAN EÛZÜ BİLLÂH'TAN, CHP'DE BESMELEDEN RAHATSIZ OLUYOR”

Ak Partili siyasetçiler gerçekleşen ziyaretlerde birer konuşma yaparak, 1 Kasım Genel Seçimleri öncesi muhtarlara önemli mesajlar verdi. İlk olarak muhtarlara hitap eden İl Başkan Vekili ve Teşkilat Başkanı Zekai Öztürk, 7 Haziran sonrası Ülkede yaşanan belirsizliğe dikkat çekerek, Bizim açımızdan 7 Haziranda sonuç arzu ettiğimiz gibi olmadı. Ama gördük ki 2 aylık süreçte bu durum milletimizin de arzu etmediği bir durum olduğu ortaya çıktı. Sizler hem hizmetlerin aksamasında, hem insanların ticari işlerinin ya da günlük hayatlarındaki huzursuzluğuna bizzat şahit olan insanlarsınız. 1 Kasım seçimleri bu durumu düzeltme için önemli bir şans” diye konuştu. Öztürk ayrıca, AK Parti'nin seçim şarkısı olan ‘Haydi Bismillah'ın CHP'nin başvurusu üzerine yasaklanmasına da değinerek, Şeytan Eûzü Billâh'tan rahatsız olur, gördük ki CHP'de besmeleden rahatsız oluyor. Bizler bugüne kadar halkımızın değerleri ile siyaset yaptık, bundan sonra yapmaya devam edeceğiz” dedi.

“BAL YAPMAYAN ARI İSTEMİYORUZ”

TBMM Divan Kâtip Üyesi ve 2. sıra adayı Fehmi Küpçü ise bu dönem 3'lü ve güçlü bir Bolu istediklerini belirterek, CHP'li Tanju Özcan'ı isim vermeden eleştirdi. Her zaman milleti özne olarak kabul ettiklerini söyleyen Küpçü, şunları söyledi:

“Bir tarafta milleti için çalışan, çabalayan ve üretenler var, bir tarafta da sadece konuşan biri. Allah aşkına muhalefet milletvekiline (Tanju Özcan) sorun kaç tane icraat yapmış, neye ilişkin hangi önergeleri ilk vermiş bir bakalım? Bize iğnesi olmayan, peteğine bal yapmayan arı lazım değil, bize hizmet eden er kişi lazım. Bal yapmayan arı istemiyoruz. Sorarım size ‘Haydi Bismillah'ı YSK'ya getiren kim? Geldiğinde sorun Allah aşkına. Burada terör ve şehit cenazelerinden siyaset yapmak isteyen milletvekiline sorun Allah aşkına. İç Güvenlik Yasasına, Toma'ya molotof kokteyli atana ceza vermeye çalışan anlayışa karşı gelenlere, biz yüzünü peçe ile kapatarak teröre karışanlara karşı ceza verelim diye uğraşırken İç Güvenlik Yasasına oyunuz nasip oldu mu diye sorun?

KİMSE BEDAVADAN KAHRAMANLIK YAPMASIN”

Kusura bakmayın ama kimse bedavadan kahramanlık yapmasın bu memlekette. Böyle bir siyaset anlayışı olmaz, ben bir Bolulu olarak bundan esef duyuyorum. Bunu herkes duyması lazım. Sen İç Güvenlik Yasasına karşı duracaksın, İzzet Baysal Caddesinde HDP ile kol kola yürüyeceksin, Selahattin Demirtaş ile senin parti büyüklerin ‘çakkk' yapacak, ‘nasıl salladık' diyecek sonra da bedavadan milliyetçilik yapacaksın. Yok, yemezler! 1 Kasım seçimleri inşallah hayır olur, bereket olur.”

BİZ HİZMET ÜRETMEYİ TERCİH EDERİZ”

Geçmişte 1 dönem Bolu Milletvekilliği ve Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcılığı görevlerinde bulunan 3. sıra adayı Fatih Metin'de yaptığı konuşmada, muhtarlarla birlikte büyük hizmetlerin altına imza attıklarını söyledi.

Metin, 3 milletvekili ile Bolu'yu güçlü bir şekilde temsil etmeyi arzuladıklarını belirterek, Muhalefet partisi milletvekilinin hiçbir varlığının olmadığını 4 buçuk yılda hep birlikte gördük. Bizim 3 milletvekilimiz ve yerel yönetimimizle beraber Ankara'daki bütün dinamikleri harekete geçirip Bolu'muza hizmet olarak dönmesi en büyük amacımızdır. Bu konuda da yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz laf üretmekten ziyade hizmet üretmeyi tercih ederiz. Allah'ın izniyle 3-0'a yönelik desteğinizi bekliyoruz. 3-0 için CHP'nin oyu düşmesi lazım, inşallah düşüreceğiz” diye konuştu.

Ziyaretlerde yaptığı açıklamada Milletvekili Ali Ercoşkun, terör saldırıları neticesinde şehit olan güvenlik güçleri ile kutsal topraklarda meydana gelen feci kazada hayatlarını kaybeden hacılara Allah'tan rahmet ve ülkeye başsağlığı diledi.

“YAPTIKLARIMIZIN DAHA FAZLASINI YAPABİLMEMİZ İÇİN ÜLKENİN İSTİKRARA İHTİYACI VAR”

Milletvekillerinin en yakın mesai arkadaşlarının muhtarlar olduğunu belirten Ercoşkun, Bolu'muzun her köşesine hizmet etmek, imkanlarımızı birlikte paylaşmak, bu imkanlar çerçevesinde yapılacak işleri birlikte belirlemek, bir soğan ve ekmeğimiz varsa, bunu paylaşmak bizim yapmış olduğumuz bir durumdur. İnşallah bundan sonraki süreçte de 3 milletvekili olarak istikrarı sürdüreceğiz. Hep birlikte yaptığımız hizmetler ortada; ancak bunlardan daha fazlasını yapabilmek için ülkemizin ve milletimizin istikrara ihtiyacı var. Bu istikrara da Bolu olarak katkı sağlamalıyız. Bakanlarımızın ve başbakanımızın ülkeye yapmış olduğu hizmetlerden daha fazla imkanı Bolu'ya alabilmek için bizim buradan kuvvetli bir şekilde gitmemiz lazım” dedi.

“MUHALEFET 7 HAZİRAN SONRASINDA DA HERŞEYE ‘HAYIR' DEDİ”

Açıklamalarının devamında, 7 Haziran seçimleri sonrası yaşananlar üzerinden CHP ve MHP'yi hedefine alan Ercoşkun, 7 Haziran'dan sonrada yine her şeye ‘Hayır' diyen bir muhalefetle karşılaştık. Koalisyon yapma mecburiyetine rağmen, daha masaya oturmadan 14 maddeden oluşan şartlar ortaya koyan ana muhalefet partisi gördük. Bu partilerin seçmenlerden aldıkları oy iktidara gelmeleri içindi. Ama bunu iktidara gelmek yerine değil, birilerini iktidardan almak için kullandılar.

“7 HAZİRAN'I TELAFİ ETMEK İÇİN EL ELE, OMUZ OMUZA GAYRET EDECEĞİZ”

1 Kasım erken seçimlerinde 7 Haziran'ın telafi edilmesi gerektiğine vurgu yapan Ercoşkun, Karşımızdaki siyasi partilerin ‘AK Parti iktidar olmasında memleket ne olursa olsun' şeklindeki tavır ve davranışlarını vatandaşlarımız çok iyi bir şekilde izliyor. İnşallah bunu telefi edebilmek için el ele, omuz omuza gayret edeceğiz. Bu mesele memleket meselesi. İnşallah bu yükün altından kalkacağız. Türk Milleti bundan önce çok büyük badireler atlattı. Bunu da atlatacaktır. Ama önce birlik ve beraberliğimizi sağlamak ve bu toprakların bölünmezliğini tüm dünyaya haykırmamız lazım” diye konuştu. Ercoşkun, muhtar dernekleri başkan ve diğer yöneticilerine, kendilerine bugüne dek sağladıkları destekten ötürü teşekkür ederek, açıklamalarını noktaladı. Haber Merkezi