Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve CHP Bolu İl Teşkilatı, partilerinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun bağış kampanyasına destek verdi. Başkan Özcan havale işlemine eklettiği nota, Seçimden yeni çıktık, idare et İmamoğlu” yazdırdı.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

Geçtiğimiz haftalarda Yüksek Seçim Kurulu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılan seçimin yenilenmesine karar vermişti. Karar sonrası partilerin adayların değiştirmemesi sonucunda tekrar Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın yarışacağı da kesinleşmişti. Seçim çalışmalarına başlayan Ekrem İmamoğlu ise maddi güç toplamak amacı ile seçim çalışması başlattığını duyurmuştu.

İmamoğlu'nun çağrısına CHP Bolu İl Teşkilatı'ndan ve Bolu Belediye Başkanı Özcan'dan cevap geldi. İş Bankası İzzet Baysal Caddesi Şubesi'ne gelen il teşkilatı üyeleri ve Başkan Özcan, İmamoğlu'na destek vermek amacı ile bağış yaptı. Başkan Özcan yaptığı bağışa eklettiği not ile herkesi güldürdü. Özcan havale notu olarak Seçimden yeni çıktık, idare et İmamoğlu” yazdırdı.

“HER ŞEY DÜZEL OLACAK, DAHA GÜZEL OLACAK”

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu konu hakkında yaptığı açıklamada her şeyin daha güzel olacağını söyleyerek, Yarım elma gönül alma şeklinde İstanbul seçimlerine katkımız olsun istedik. Çünkü, karşı tarafta devlet imkanları var. Uçak, helikopter, gemicikleri var. Bizim de ufak bir katkımız olsun istedik. Herkese de teşekkür ederim. Her şey güzel olacak, daha güzel olacak. Başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“İMAMOĞLU HAK ETTİĞİ KOLTUĞA YENİDEN OTURACAK”

Dayanışma duygularımızı ortaya koymak için biz de çorbada bir tuzumuz olsun diye arkadaşlarımızla geldik, Sayın İmamoğlu'n un kampanyasına katkı vermek istedik. Bunu gerçekleştirdik. Esprili bir ayrıntıda yazdırdım. Sonuç olarak biz kendi helal bütçemizden ayırdığımız paradan İmamoğlu'na katkı sunmaktan çok büyük mutluluk duyduk. Bu katkıyı yapmaktan geri durmayız yeter ki, bize bu paraya ihtiyacım var desin. İmamoğlu ne kadar büyük maddi destekle girerse girsin karşısındaki ile bu konuda yarışma ihtimali yok. Devletin imkanlarını hiç çekinmeden kullananlar var. Biz devletin imkanlarını değil, gönlümüzü ortaya koyuyoruz. 23 Haziran'da İmamoğlu hak ettiği koltuğa yeniden oturacak. Her şey güze olacak.

BAĞIŞ SONRASI EĞLENCELİ ANLAR

Canip Baysal Ortaokulu 8'inci sınıfta okuyan Funda Sağır sokakta müzik ödevini yaptığı sırada, İş Bankası önünde basın mensuplarına konuşan Başkan Özcan'dan yardım istedi. Öğrencinin isteğini kırmayan Başkan Özcan yanına giderek müzik hakkında sorulan tüm soruları cevapladı. Ödev sorularının tamamlanmasının ardından öğrenci grubu, Başkan Özcan'a yardımları için teşekkür etti.