Yaşanan istifalar sonrası CHP Genel Merkezi tarafından Kayyum yönetimi atanan CHP Merkez İlçe Başkanlığı için Sinan Ayhan'da adaylığını açıkladı. 3 adayın bulunduğu seçim sürecinde CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın Hüseyin Yıkılmaz'ı, CHP Bolu Belediye Başkan aday adayı Yüksel Ceylan'ın Sinan Ayhan'a destek verdiği iddia ediliyor. Merkez İlçe de bir diğer aday ise Mehmet Öztürk.
Cumhuriyet Halk Partisi'nde seçimler yaklaştıkça, ortalık toz duman olmaya başladı. Merkez İlçe yönetiminin yaşanan istifalar sonrası CHP Genel Merkezi, Merkez İlçe kongresini gerçekleştirmek üzere Kayyum yönetimi atamıştı.
Bu gelişmeler üzerine Merkez İlçe Başkanlığı için bazı adaylar ortaya çıkmış, bu adaylarda çeşitli ittifakları kamuoyunun gündemine taşımıştı. Merkez İlçe başkanlığı için adaylığını açıklayan Hüseyin Yıkılmaz'ı CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın desteklediği kulislerde konuşulurken, bir diğer aday Sinan Ayhan'ı da CHP Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Ceylan'ın desteklediği gelen bilgiler arasında. Merkez İlçe de bir diğer aday ise Mehmet Öztürk.
ENİŞTE-YEĞEN KILIÇLARI ÇEKTİ Mİ?
Bir süredir CHP Bolu Belediye Başkan aday adayı Yüksel Ceylan ve CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın aralarının soğuk olduğu biliniyordu. Merkez İlçe Başkanlığı seçimleri öncesi ise, yaklaşan seçimler adeta CHP'de güç gösterisine dönmüş gibi gözüküyor.