CHP Bolu Belediye Başkanı Aday Adayı Cahit Çıngı ve CHP İl Başkanı Fügen Kara, Kadın Kolları Başkanları, partililer ve gençlerle birlikte akşam saatlerinde ilimizde bulunan devlet hastanelerindeki Acil Servislere giderek doktorların ve sağlık emekçilerinin Tıp Bayramını kutladı, hasta yakınlarına ‘geçmiş olsun' dedi.
CHP İl Başkanı Fügen Kara, CHP Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Ber, kalabalık bir partili grubu ve gençlerle birlikte İzzet Baysal Devlet Hastanesi, AİBÜ Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi, Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi, Kadın Doğum Hastanesi ve Bolu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Acil Servislerinde görev yapan nöbetçi doktor ve sağlık emekçilerinin Tıp Bayramını görevleri başında kutladı.
Grup ziyaretler esnasında doktorlar ve acil serviste bekleyen hasta yakınlarıyla sohbet etti, sorunlarını ve taleplerini dinledi, geçmiş olsun dileklerini sundu.
Bu tip emeği yücelten bayramların, emekçilerle birlikte çalışma alanlarında kutlanması gerektiğini belirten Çıngı, Sağlık sistemindeki tüm sorunların sağlık emekçilerine fatura edilmediği, paran kadar sağlık” anlayışının yerini, tüm sağlık hizmetlerine kaliteli ve ücretsiz ulaşımın herkesin temel hakkı olduğu anlayışına bıraktığı, doktorların bu kutsal görevlerinde yeterince saygı gördüğü bir 14 Mart Tıp Bayramında sağlık emekçilerimizle bir arada olmak isterdik. Fakat inanıyorum ki Bolu'da ve ulusalda CHP iktidarıyla tüm bunları başaracağız, halkımıza ücretsiz sağlık hizmetlerini el birliğiyle sunacağız. Bu vesileyle sağlığımız için gece gündüz demeden çalışan tüm sağlık emekçilerimizin Tıp Bayramını tekrar kutluyor, hak ettikleri kadar güzel çalışma şartlarında görev yapacakları günleri birlikte yaratmayı diliyorum.” dedi.