CHP Bolu Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz, kentte öğrenim gören tüm gençleri, Bolu'ya sahip çıkmaya, genel seçimlerde oy kullanmaya davet etti.

Karagöz yaptığı yazılı açıklamada, Bolu'da öğrenim gören ancak seçmen kütükleri başka ilde olan öğrencilere yaşadıkları şehirde oy kullanmaları tavsiyesinde bulunarak broşürler dağıtarak, Ulaşımdaki aksaklıklardan, ilimizin kültürel alandaki eksikliklerinden, sosyal imkanların azlığından, yeşil alan ve spor alanlarının azlığından, pahalılıktan, güvenlik ve yurt problemlerinden şikayetçi iseniz, bu sorunların çözülmesinde katkınızın olmasını istiyorsanız, seyirci kalmayın" dedi.

Karagöz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: " Çok değerli genç kardeşlerim; her birimiz Van'dan, Trabzon'dan, Diyarbakır'dan, Konya'dan, Antalya'dan, Ankara'dan, İstanbul'dan güzel ülkemizin her köşesinden ana, baba, arkadaş, memleket hasreti ile hayallerimizin peşinden koşmak için bütün zorluklar altında eğitimizi tamamlamak zorundayız. Sizler de havası sert insanı mert, doğal güzellikleri ile ünlü Bolu'ya Hoş geldiniz! Malum zihniyetin zulmüne 1 Kasımda Bolu'dan daha güçlü bir tokat atmak için siz değerli kardeşlerimizi aramızda yanımızda görmek istiyoruz. Yarınlarımız için geleceğimiz için herkesi üstüne düşen görevi yapmasını rica ediyorum. 1 Kasım'da yapılacak genel seçimlerde oy kullanacak seçmenlerin adres bilgilerini güncellemesi için tanınan süre 10 Eylül'e kadar uzatıldı. Unutmayalım bu şehirde birlikte yaşıyorsak bizleri yönetecekleri ve temsil edecekleri birlikte seçmeliyiz.” Haber Merkezi