CHP Merkez İlçe Başkanı Faruk İyigün, parti okulu eğitimlerinin hafta sonu başlayacağını söyleyerek, "İlerleyen aylarda eğitimin meyvelerini alacağız" dedi.
CHP'nin Bolu'daki üyelere yönelik 'Temel Siyasi Eğitim' dersleri hafta sonunda başlıyor. 23 ile 24 Şubat tarihlerinde Köroğlu Otel'de gerçekleşecek eğitimlere katılacak partililer, son derste gruplar halinde proje hazırlayacak. Bu sosyal proje çalışması yapılmadan eğitim tamamlanmış sayılmayacak. Basın mensuplarına 'CHP Parti Okulu' hakkında bilgiler veren Faruk İyigün, "Parti Okulu çalışmalarını diğer partilerin yaptığı konferans gibi göstermelik ve tek kanallı lidere ya da kişilere bağlı eğitimlerle değil, uygulamalı ve proje üreterek, yerinde sorunlara çözüm getiren çalışmalarla yürüteceğiz. Bu çalışmaların ikinci adımı olarak da illerimizde üyelerimizin eğitimlerinin sağlanması planlanmaktaydı. İşte bu plan dahilinde ikinci adıma geçerek, CHP Bolu Merkez İlçe Örgütü olarak eğitim çalışmalarımız dahilinde Üye Temel Siyasi Eğitimimizi bu hafta sonu, uzun soluklu bir program olarak başlatıyoruz. Sınırlı sayıda sınıflarla iki günlük detaylı bir eğitim verilerek gerçekleştirilecek çalışmalarımızın meyvelerini ilerleyen aylarda Bolu kamuoyu çok daha net görecektir" şeklinde konuştu.
23-24 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek eğitimlerde üyelere, Halkla İlişkiler ve İletişim, CHP Tarihi, CHP Programı, CHP Tüzüğü, Sosyal Demokrasi, Sosyal Proje Yönetimi dersleri verilecek. Ardından 20'şer kişilik gruplara ayrılan üyeler sosyal proje sunumu gerçekleştirecek.