CHP Bolu Milletvekili ve 1. Sıra Adayı Tanju Özcan, 7 Haziran seçimlerine günler kala çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Aktaş Mahallesinde esnafı ziyaret eden Özcan, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Seçim kampanyasının başından itibaren her geçen gün, daha da ileri bir aşama kaydettiklerini ifade eden Özcan, Halkımız seçim vaatlerimizi tanımaya, duymaya başlayınca bize olan ilgisi daha da arttı. Adım adım iktidara doğru yaklaşıyoruz. Bolu'da 1. parti biz olacağız. Sandıklar açıldığında kimse buna şaşırmasın” diye konuştu.

GEÇİM SIKINTISI TARİHE KARIŞIYOR

Daha önceki seçim dönemlerinde hükümeti eleştirdiklerini, yolsuzluk ve terör konusunda açıklamalarda bulunduklarını belirten Özcan, bu seçimde yapacaklarını anlatmaya daha çok ağırlık verdiklerini söyledi. Özcan, Biz emeklilere, esnafa, çiftçiye ve asgari ücretliye ne yapacağımızı anlattık. Onların sorunlarını nasıl çözeceğimizi dile getirdik. Geçim sıkıntısının tarihe karışacağını, herkesin karnının doğduğu bir Türkiye kuracağımızı vurguladık. Karşılığında da halkımızın ilgisini fazlasıyla görüyoruz” diye konuştu.

AKTAŞ ESNAFINDAN İLGİ BÜYÜK

Seçim kampanyası döneminde Aktaş mahallesine sık sık uğradığını kaydeden Özcan, her yerde olduğu gibi bu mahallede de oylarımız çok çok artmış durumda. Partimize oy vereceğini esnafımız açık açık söylüyor. AKP'nin panik halinde olduğu çok belli. Ama korkunun ecele faydası yok. Tüm ülkede olduğu gibi Bolu'da da AKP eriyor” diye konuştu. Özcan ve beraberindeki partililer mahalledeki çalışmalarına ev ziyaretleri ile devam ettiler. Haber Merkezi