CHP'liler, 18'inci madde uygulamalarının denetlenebilmesi ve gerçeklerin ortaya çıkması adına bugün saat 17:00'da Bolu Belediyesi önüne siyah çelenk bırakacak. Bolu Milletvekili Tanju Özcan, söz konusu eyleme partili-partisiz bütün Boluluları davet etti.
Bolu Belediyesinin 18'inci madde uygulamasıyla ilgili tartışmalar sürüyor. Bolu Belediyesi Baş Danışmanı Yaşar Taşkıran, geçtiğimiz hafta 18'inci madde kapsamında rüşvet suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine konmuştu. Partisinde bir toplantı düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, bugün saat 17.00'da Bolu Belediyesi önüne siyah çelenk bırakacaklarını söyleyerek, Bolululardan bu eyleme destek vermelerini istedi.
Tanju Özcan Bolululara seslendiği açıklamasında şu ifadeleri kullandı; Kamuoyunun dikkatini çekmek adına, yapılan 18'inci madde uygulamalarının denetlenebilmesi adına yarın saat 17.00'da belediye önünde olacağız. Belediye başkanlığı binası önüne siyah çelenk bırakacağız. Bütün Bolulu hemşerilerime seslenmek istiyorum. Gelin gerçekler ortaya çıksın. Gerçeklerin ortaya çıkması için nasıl bir katkım olabilir derseniz, belediye önünde ne kadar kalabalık olursak gerçeklerin ortaya çıkmasına o derece katkı vermiş oluruz. Partili partisiz tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum; Yarın eşinizi, çoluğunuzu çocuğunuzu alın, saat 17'de bizimle birlikte belediye önünde bulunun. Bu bir vatandaşlık görevidir. Kimsenin bu eyleme sessi kalma hakkı yoktur.”