CHP'nin Parti Meclisi'nde adaylığı kesinleşen Bolu Belediye Başkan Adayları partide yapılan basın toplantısında boy gösterdi. Bolu Belediye Başkan Adayı, Taşkesti ve Gökçesu Belde Belediye Başkan adayları ile Dörtdivan Belediye Başkan Adayı ‘Bu yarışı biz kazanacağız” dedi.
Hafta sonunda CHP'de yapılan Parti Meclisi toplantısında Bolu'nun bazı ilçe ve belde belediyelerinin başkan adayları kesinleşti. İsimleri netleşen iki belde, iki ilçe belediye başkan aday adayı resmen aday olarak basının karşısına çıktı.
TAŞKESTİ ADAYINDAN BAŞARI DİLEKLERİ…
Taşkesti Belde Belediye Başkan Adayı Selami Gürcan yaptığı selamlama konuşmasında 23 yıldır görev yaptığımız beldemizde yıllarca en fazla hizmeti bulunan CHP'den aday olmuş bulunmaktayım. Bu seçim yarışında diğer arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” diye konuştu.
“GENCİM, GÜÇLÜYÜM…”
Gökçesu Belde Belediye Başkan Adayı Atilla Ateş ise partisinde yaptığı konuşmada Gökçesu'yun sorunlarına değindi. Ateş, Bana bu görevi verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. 10.10.1967 Mengen doğumluyum. 25 yıldır ticaret yapıyorum. Gökçesu'nun sorunları için adayım, gencim, güçlüyüm. Gökçesu'nun geleceği için aday oluyorum. Gökçesu'yu en iyi şekilde yönetmek için adayım. Gökçesu şuan çok zor bir durumda. Sayın Vahit Bey 3 bin 500 nüfusla teslim aldı. Şuan nüfus 2 bin. Bunun yanı sıra sağlık ocağı virane, PTT virane bir şekilde. Bundan sonra önümüz aydınlık olacaktır. Gökçesu'nun çocuğuyuz. Hizmet için adayım” dedi.
“KÖROĞLU DÖRTDİVANLIDIR ARKADAŞLAR”
Dörtdivan Belediye Başkan Adayı İlyas Özalp da Köroğlu'nun Dörtdivanlı olduğunu söyleyerek, Köroğlu'nun Dörtdivan olarak elimizden kaptırmış gibi görünüyoruz. Her yıl Köroğlu şenlikleri Dörtdivan'da yapılıyordu. Her ne kadar Bolu'ya ait olsa da Köroğlu, Dörtdivan'da yaşamıştır. Köroğlu Dörtdivanlıdır arkadaşlar. Ben CHP Belediye Başkanı Adayı olarak Dörtdivan'a şu sözü veriyorum. Köroğlu'nun diyarını Dörtdivan'a, Köroğlu'nun Kalesi'ni kuracağım Allah'ın izniyle. Dörtdivan'da hepinizin bildiği gibi en fazla ilçelerde Dörtdivan'da AKP'nin adı fazla, 8 aday adayı var. Bunlar benim için az. Gerçekten 8'ini de mağlup edip, bir zaman Sayın Milletvekilimiz mazbatasını nasıl sizlere dağıttı, ben de Belediye Başkanlığı mazbatasını buraya gelip sizlere ve Bolu halkına dağıtacağıma söz veriyorum. Allah nasip ederse Dörtdivan'da bu başkanlığı alacağım. Ben çok iddialıyım”
“BİZ BİRİZ, BÜTÜNÜZ VE TEKİZ”
Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu ise birlik ve beraberlik mesajları verdi. Mısırlıoğlu, Bundan yaklaşık 20 gün önce Sayın genel başkanımızın tüm Türkiye'ye ilan etmesiyle burada bir toplantı düzenlemiş ilan etmiştik. Bugün de benim haricimde ilçe ve belde belediye başkan adaylarımız da netleşti. Kendilerini de aramızda görmekten bugün böyle birlik ve beraberlik içinde olmaktan son derece mutluyum. Hiç kimse ama hiç kimse bizim birliğimize beraberliğimize dil uzatamaz. Bunu herkes böyle bilsin. Biz biriz, bütünüz ve tekiz. Gerek Bolu Belediye Başkanlığını gerek ilçe ve belde belediye başkanlıklarını alacağız ve artık AKP'li belediye başkanlarını tarihin tozlu ve karanlık sayfalarına gömeceğiz kimsenin şüphesi olmasın”