CHP, Bolu'daki belediye başkan adayını belirleme yöntemini belirlemek için 28-31 Temmuz tarihlerinde görüşmeler yaparak kararını verecek. Heyette Bolu'nun yakından tanığı genel başkan yardımcıları Umut Oran ile Gökhan Günaydın da bulunacak.
Yerel seçimler için erken davranan CHP, çalışmalarını sürdürüyor. CHP Genel Sekreteri BihlunTamaylıgil, CHP Genel Başkan Yardımcıları Adnan Keskin, Gökhan Günaydın, Umut Oran ve Bülent Tezcan'dan oluşan heyet, 28-31 Temmuz tarihleri arasında Bolu'nun da aralarında bulunduğu 30 il başkanıyla görüşecek. Heyet, her ilin milletvekili, denetmen milletvekili, parti meclisi üyesi, örgütlenme denetmenlerinin de bulunacağı toplantılarda aday saptama yöntemi konusunda örgütlerin görüşlerini alacak.
BihlunTamaylıgil ve genel başkan yardımcılarının imzasının bulunduğu genelgede, il başkanlarının, partinin genel merkezinde yapılacak toplantı öncesinde tüm ilçe başkanlarıyla toplantı yapmaları ve aday belirleme konusunda ilçe başkanlarının da görüşlerini almaları istendi.