Her yıl Gerede Belediyesi tarafından düzenlenen bu yılda 23 Nisan'da oluşturulan Çocuk Meclisi Temiz Bir Gerede İçin Elele” sloganıyla Çevre Haftası nedeniyle ilçedeki İlk ve Ortaokullarına giderek öğrencileri temizlik konusunda bilgilendirdi.

Çocuk Meclisi Başkanı Vehbi Keser önderliğinde hazırlanan Çevreyi Hor Gören, Geleceği Zor Görür, En Güzel Temizlik Kirletmemektir vb. Pankartlar, Şiirler ve Slaytlar eşliğinde Gerede Belediyesi tarafından yaptırılan, En Güzel Temizlik Kirletmemektir” tişörtlerini giyerek öğrencilere Çevre Bilinci hakkında bilgiler sundular.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; Göreve geldiğim günden bu yana, en güzel temizlik kirletmemektir. Daha temiz ve daha yaşanılabilir bir Gerede sözlerimi her platformda dile getiriyorum. 23 Nisanda oluşturmuş olduğumuz Çocuk Meclisimizde de öğrencilerimizle temizlik konusunda neler yapabiliriz diye istişareler yaptık ve bu kapsamda öncelikle okullarımızda ki öğrencilerimize temizliğin önemini anlatmak istedik. Çocuk Meclisimizle birlikte önümüzdeki günlerde Doğa Harikası Esentepemizde de temizlik konusunda bir çalışma yapacağız. Çocuk Meclisimize temizlik konusunda göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ederim” dedi. Haber Merkezi