Teknik Direktör Oğuz Çetin haftanın ilk çalışması öncesi oyuncularına saha ortasında kısa bir konuşma yaptı.Alınan galibiyetin ardından oyuncularını bir kez daha kutlarken,“Şimdi önümüzde zor bir karşılaşma daha bekliyor” dedi.
Boluspor'da alınan Konyaspor galibiyetinin ardından yüzler gülerken,Teknik Direktör Oğuz Çetin'de dün akşam yapılan antrenmanda oyuncuları ile sohbet etti. Oğuz Çetin konuşmasında,“Arkadaşlar zor bir hafta geride kaldı. Kazanma isteğiniz çok yüksekti.Oyundan hiçbir zaman kopmadınız.İstekli futbolunuza ve kazanma arzunuza rağmen hakemin tüm taktir haklarını rakipten yana kullanması sizleride oyundan düşürmedi.Sahada herşeyi gördük.Bizim iyi sonuç almamamız için herşeyi yaptı. Siz buna rağmen üç puanı aldınız ve sizleri bir kez daha kutluyorum”dedi.
‘izim için zor bir hafta geride kaldı ama herşey bitmedi'sözleriyle konuşmasına devam eden İmparotor Çetin, Şimdi yine bir zor hafta bizi bekliyor.Zor bir rakiple karşılaşacağız.Bunun içinde Erciyesspor maçına bugünden itibaren motive olmanızı istiyorum.İnanıyorumki sizin bu kazanma arzunuz, cumartesi günü yine bize bir galibiyet getirecektir.Ben buna inanıyorum.Hepinizde inansın.Daha işimiz çok”şeklinde konuştu.