Kırmızı-beyazlılar, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Göztepe maçına kulübe ait tesislerde Teknik Direktör Oğuz Çetin gözetiminde kondisyon, istasyon, teknik ve taktik ağırlıklı çalışarak hazırlanıyor. Antrenmana yeni transferler Jimmy Dixon, Muhammet Özdin ve Wilfried Dalmat'da katılıyor.
Çetin antrenman sonrası yaptığı açıklamada takımın kadrosunun yeni transferlerle dolduğunu, transfer sezonunu kapattıklarını belirtti. ‘Bu zorlu maratonda ikinci yarı oynanacak olan her maç final olacak' diyen Çetin, Özellikle savunmamıza Jimmy Dixon ve Muhammet Özdin'i, orta sahamıza ise Wilfried Dalmat'ı alarak takımı daha da güçlendirdik. Tüm kadromuzla ikinci yarı oynayacağımız 15 maça final havasında çıkacağız” diye konuştu.
Takımının rakiplerine fazla pozisyon vermediğini belirten Çetin, Daha bütüncül oynayan ve oyuna hakim olan bir takım olduk. Ancak son maçta yine puan kaybettik. Tamamen bireysel hatalardan kaynaklanan, yenilen goller ve kaybedilen puanlardı. Geçmişle bu maçı aynı kefeye koymamak gerekiyor” şeklinde konuştu. Çetin, ligde iddialı olabilmek için sahalarındaki maçları kazanmak istediklerini sözlerine ekledi.