Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin, Bugüne kadar oynadıkları maçların içinde en vasat oyunu Karşıyakaspor karşısında sergiledik” dedi.
PTT 1. Lig'de mücadele eden Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin, Bugüne kadar oynadıkları maçların içinde en vasat oyunu Karşıyakaspor karşısında sergiledik” dedi.
Çetin, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, bir hoca olarak öncelikle oyuncularının direncini arttırmak ve oyunu tutmak için gerekli hamleleri yapmak istediğini söyledi.
Bugüne kadar oynadıkları maçların içinde en vasat oyunu Karşıyakaspor karşısında sergilediklerini ifade eden Çetin, İstediğimi başaramadım ve özellikle takım direncini artırdıktan sonra bırakın gol yemeyi gol atmamız gerekiyordu. Böylesine maçlarda gol yemek, 1-0 geriye düşmek telafisi çok zor olan bir durum” şeklinde konuştu.
Çetin, ligde ilk 6 hedeflerinin devam ettiğini dile getirerek, Bu maçı kazanarak büyük bir avantaj elde edecektik. Bunu yitirmiş olduk. Üzücü olan kendi taraftarımızın önünde 3 puan alamamak, onlara bu sevinci verememektir. aAma bilinmesi gereken de 6 haftalık mücadelemiz devam edecektir” ifadesini kullandı.