Bolu Valiliği ve MARKA işbirliği ile organize edilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini alan kursiyerler Valilik Yedigöller Toplantı Salonu'nda belgelerini aldı. 2011 yılından bu yana açılan kurslara yapılan bin 825 başvurudan 870 kişinin başvurusu uygun bulundu ve 870 kursiyerden 794 tanesi sertifika almaya hak kazandı.
Bolu Valiliği ve MARKA işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sonucu belge almaya hak kazanan girişimci adaylar Valilik Yedigöller Toplantı Salonu'nda düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.
Doğu Marmara Bölge Planı'nda yer alan, rekabetçiliğin geliştirilmesi ana stratejisi altındaki 'girişimciliğin desteklenmesi' ve beşeri zenginliklerin geliştirilmesi amacıyla çeşitli faaliyetler düzenleyen MARKA bu faaliyetlerin bir bölümünü de eğitim çalışmalarına ayırıyor.
Bu çerçevede Bolu Valiliği ile beraber 2011'in Haziran ayından bu yana 29 Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi açan MARKA'nın eğitimlerine bin 825 başvuru oldu. Başvurular arasından 870 kişinin başvurusu uygun bulundu ve bu 870 kursiyerden 794'ü sertifika almaya hak kazandı.
Kursiyerlere sertifikaları Valilik Yedigöller Toplantı Salonu'nda Vali Ahmet Zahteroğulları, TSO Başkanı Türker Ateş, Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin İka, AİBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayrettin Öztürk, MARKA Destek Ofisi Koordinatörü Ömer Faruk Zorlu'nun katılımlarıyla verildi.