Bolu merkezde bir biri ardına yükselen çeşmeler hem gözlere hem de vatandaşların ihtiyacına hitap ederken, hayırları gerçekleştiren kişi özellikle isminin ön plana çıkmaması için özen gösteriyor. Bugüne kadar yaptırdığı 6 çeşmeye adeta servet ödeyen hayırsever, son olarak Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi bahçesine çeşme yaptırmak üzere çalışmalarına başladı.

Bolu merkezde bir süredir, vatandaşların kullanımına sunulan çeşmeler dikkat çekiyor. Görkemli çeşmeler bir biri ardından vatandaşın hizmetine girerken, çeşmeleri kimin yaptırdığı kamuoyu tarafından merak ediliyor.

HAYIR SAHİBİ, ADINI GİZLİ TUTYOR
Şehir merkezinin değişik noktalarında tamamlanan ve her biri bir birinden farklı özelliklere sahip çeşmeler, adeta bir servete mal olmuş durumda. Görkemli duruşları ve merkezi noktalarda olmaları nedeniyle dikkatleri üzerine toplayan çeşmeleri yaptıran hayırsever ise, bu güne kadar kamuoyunun dikkatini üzerine çekmemeyi başardı.
6 ÇEŞME YAPTIRDI
Hayır sahibi Osmanlı kültürünü yaşatmak amacıyla bu hayırları yaparken, ihtiyaç olduğu belirtilen noktalara çeşmeleri yaptırabilmek için büyük gayret sarf ediyor. Bugüne kadar Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin Gölköy Kampüs bahçesine 2 adet, Hayırsever rahmetli Babamız İzzet Baysal'ın Anıt Mezarı'na mermer bir adet, Fırka Tepesi'ne ahşap mimari özelliklere sahip bir adet, Orta Hamam'ın önüne mermer mimariye sahip bir adet ve Belediye önüne metal mimariyle bir adet çeşme yaptırdı. Gizli hayırsever son olarak AİBÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin bahçesinde uygun bir yere çeşme yaptırmak üzere harekete geçmiş durumda.