Sanmayın ki cephe” demekle Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin, Doğu'yu ve Güneydoğu'yu terör unsurlarından arındırma faaliyetlerini kast ediyorum. Hayır..!

Osmanlı'nın ruhunun yok olmadığını bizden iyi bilen Batı aklı, modern taktikleriyle yavaş yavaş etki alanını genişletiyordu. Osmanlı, vahşi bir sömürü ile tanıtmamıştı kendisini. Ahlaki değerler ve insan hakları üzerine kurulu bir medeniyetin içinde onlarca batılı toplumu barış, huzur ve refah içinde yaşatmıştı. Bu kadim anlayış, onun Batı barbarlığı karşısında etkisini ve gücünü yüzyıllar içinde arttırmıştı. Osmanlı'nın, tebaasına adil yaklaşımı temiz sayfalar olarak tarihin belleğindedir. İslam'ın gaza ruhu ile birlikte düşünüldüğünde bu yaklaşım, Batı'nın her şey kâr içindir” temel felsefesine dayalı kapitalist sisteminin en büyük tehdit unsuru olarak halâ güncelliğini korumaktadır.

İşte bu nedenledir ki; İslamofobi yayılmak istenmekte, İslam dinini kötü göstermeye dönük proje terör örgütleri kurulmakta ve bu yüzden dinimizin yaşamı dizayn eden boyutuna dönük saldırılar olmaktadır. Dünyada toplam 27 İmparatorluk kurulmuştur. Bunlardan 16'sını kuran Türkler'in son İmparatorluğu milliyetçilik akımları ile bölünmüştür. Osmanlı ruhuna Çanakkale'de tamamen elveda demek isteyen Batı, barutla ve süngüyle bu işi halledemeyeceğini anlayınca her türlü yolu denemiştir ve denemektedir. Bugün karşımıza teknoloji, medya, ajanlık ve yerli işbirlikçileri ile çıkan Batı, kendi refahı ve huzuru söz konusu olduğunda bırakın kendi devletlerinin terörist ve devlet adamlarının diktatör ilan edilmesini burnundan kıl bile aldırmazlar. Halbuki Afrika kıtasında durum ayan beyan ortadadır. Suriye'de Esed rejiminin hışmına uğrayan mazlum halka göz yumanlar, oradaki dramdan kaçanlara bir iki göstermelik kamp dışında kapılarını kapatmışlardır.

Burada Batı” derken elbette halkları kast etmiyorum. Halkın egemenlik gücü, Batı'da insani vicdanı kaybetmiş ideolojilere teslim olmuş iktidarlar tarafından teslim alınmıştır. Bunun ne halk farkındadır ne de çoğu devlet bürokrasisi ve siyasiler. Küresel güçlere teslim olmayan iktidarlar gider.

17-25 Aralık olaylarında, Türkiye'de bu aklın son operasyonu, Recep Tayip Erdoğan ve Ekibi tarafından engellenmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin, kapitalist çetelere teslim olmayan ve dünya konjonktürünü okuyabilen bir başkomutanı cephesinde yalnız bırakamayız.