Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde İl Kültür ve Turizm Müdürü Hasan Kaplan ile Batı Karadeniz Otelciler Derneği Vali Ahmet Zahteroğulları'nı makamında ziyaret etti.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Hasan Kaplan, müdürlük yetkilileri ve Batı Karadeniz Otelciler Derneği'nin katıldığı ziyarette Vali Zahteroğulları'na 15- 22 Nisan tarihleri arasında kutlanacak Turizm Haftası etkinlikleri hakkında bilgiler verildi.
Vali Ahmet Zahteroğulları ise turizm kenti olan Bolu'nun etkinliklerde biraz daha uluslararası davranması gerektiğini belirtti.
Önümüzdeki yıldan itibaren etkinliklerin daha bir festival havasında geçmesi gerektiğini söyleyen Vali Zahteroğulları, Etkinlikler Bolu'nun tanıtımına yönelik olmalı. Satacak bir şeyiniz yoksa tanıtım yapmazsınız ama biz Bolu gibi bir cennet bir şehirdeyiz ve tanıtım yapmamız lazım. Arz talebi, talep de arzı doğurur. İkisi de birbirini tetikler. Hep söylüyorum, biz bize yeteriz anlayışını değiştirmemiz lazım. Biz herkes Bolu'yu biliyor diyoruz ama inanın bana bilmeyenler de var. Cennetlerimizi biraz daha tanıtmamız lazım, vizyonumuz olmalı” şeklinde konuştu.