Özel Fatma Hatun Hastanesi Doktorlarından Kadın Doğum Uzmanı Opr. Dr. Cengizhan Kolata 2 bininci doğumu gerçekleştirerek ulaşılması zor bir rekora imza attı.
Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, Yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Fatma Demir ve Özel Fatma Hatun'da çalışan Doktorlar, hemşireler, Kolata'ya sürpriz yaparak yaş pasta kestiler.
Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir yaptığı konuşmada şu sözlere değindi; Eğer bir yerde başarı var ise ekip ile ilgili olan bir başarı bizim en büyük sermayemiz çalışanlarımız hekimlerimiz, ve başarılarımız ortada şu an Cengizhan Bey Bolu'ya geldiğinden beri İki binin üzerinde bir doğum gerçekleştirdi ve bunun büyük bir çoğunluğu son bir yıl içerisinde Fatma Hatun hastanesi ağırlıkta, ama burada sayının az yada çok olmasından daha ziyade özellikle benim düşündüğüm şudur ki hastanelerimizde sorunsuz işlerin olmasıdır çok şükür ki şu ana kadar Allah'ın yardımı, Doktorlarımızın emeği ve gayreti doğum noktasında hem annelerimiz hem bebeklerimiz sağlıklı olarak hastanemizden ayrıldılar dedi. Bu organizasyonun yapan sağlayan arkadaşlara da teşekkür ediyorum.
Kadın doğum Doktoru Cengizhan Kolata ise yaptığı konuşmada yaşadığı duyguları dile getirdi;
Ben ilk önce elim bir kazada vefat eden arkadaşımız Uğur Demir'i anmadan geçmek istemiyorum mekanı cennet olsun. Bu yaş pastanın öyküsü baya uzun bu pastanın öyküsü Şaban Ağabey ile başladı benim buraya gelmemdeki aracı Şaban ağabeyimdir onun sayesinde geldik sonrasında ise hala buradayım buradan ona teşekkür ediyorum. İki bin üzerindeki doğumun gerçekleşmesinde bizim uyum içerisinde çalışan ekibimiz çok önemli idi başlangıçtaki ekibimizin büyük bir kısmı Çağsu'da idi, Çağsu'da başta yanımda çalışan Sevda'ya, bana her zaman destek olan Doktor Tanju Bey'e, Ayten hanıma, Behzat Bey'e, çok teşekkür ediyorum yanımızda olan hastalarımıza bilgi veren Kadriye hanıma, başta Şadiye hanım, doğum ekibimiz, ameliyatlarda bize yardım eden anestezi ekibine her zaman yanımızda olan çocuk hekimlerine ve bizim kahrımızı çeken çocuk hemşirelerine sonsuz teşekkür ediyoruz bu hep ekip işi bunları saydıkça şöyle bakarsak otuz kişilik bir ekipten söz ediyoruz ve her zaman hasta memnuniyetini üst seviyelerde tutuk buda bizlerin sevincidir ben burada bu organizasyonu yapan herkese çok teşekkür ediyorum dedi.