Gerede'de hizmet veren Güven Gelinlik, 2015 yılında firmalarından giyinen çiftler arasından kura çekimi ile umre kampanyası yaptı. Çekilişi Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptı ve Arife ve Bilal Yavuz çiftinin ismini çekti.

2015 yılında düğün yapıp Güven Gelinlikten giyinen çift, çekilen kura ile umreye gitmeye hak kazandı. Gerede'de hizmet veren Güven Gelinlik, her tarza hitap eden çeşitleriyle 12 yıldan bu yana gelinleri giydirmeye devam ediyor. Bununla da kalmayarak her yıl gelin ve damatları umreye göndermeye devam ediyor.

Güven Gelinlik; 2015 yılında başlattığımız kampanya ile yılsonun da kuradan çıkacak çiftimizi umreye göndereceğimizi belirtmiştik, kuramızı yaptık ve Arife ve Bilal Yavuz çifti çıktı kendilerine hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” dedi. Ayrıca İşletmeci Hatice Ergüven, 2015 yılında bizden giyinen çiftlerimizin isimlerini yazdık ve yılsonunda kura çektik.Arife ve Bilal Yavuz şanslı çiftini kutlarım. Yaptıkları ziyaretin hayırlara vesile olmasını dilerim. Rabbim yeni çiftlere huzurlu bereketli yuva, sağlıklı uzun ömürlü ve dini bütün evlatlar nasip etsin. Bizi tercih eden bütün müşterilerimize teşekkür ederiz” diye konuştu.

Kura çekiminin ardından açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; Kura çekimini gerçekleştirdik, umre hediyesini kazanan çiftimiz için Rabbimden ziyaretlerinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum ayrıca esnafımıza yaptığı bu uygulamadan dolayı teşekkür ediyor ve diğer esnaflarımıza da örnek teşkil etmesini temenni ediyorum” diye konuştu. Gerede Medya Takip