Çaydurt'ta açılan düğün, toplantı ve kongre salonuna ilgi yoğun oldu. Cengiz Karaca tarafından Çaydurt'a kazandırılan mekanın açılışına Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı, Ordulular Derneği Başkanı ve İş Adamı Cavit Demir ile çok sayıda davetli katıldı.

Çaydurt sakinleri artık özel gün ve gecelerinde dostlarıyla mutluluklarını paylaşmak için Bolu Merkez'de bulunan toplantı, düğün ve kongre salonlarına gelmek zorunda kalmayacak. Cengiz Karaca tarafından Çaydurt'a kazandırılan mekan; kar, kış, trafik derdini ortadan kaldırıyor. Çaydurt'ta nezih bir yer haline getirilen salon ile artık Çaydurtlular düğün, nişan, sünnet gibi mutlu günleriyle toplantılarını Cengiz Karaca'nın açtığı mekanda yapacak. Açılışa Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı, Ordulular Derneği Başkanı ve İş Adamı Cavit Demir ile Oda ve Birlik başkanlarının yanı sıra muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri açılışa katıldı.

Gerede Müftülüğü'nden Fatih Biçe'nin okuduğu Kur-an'ı Kerim'le başlayan açılışta Yuva Köyü Muhtarı Murat Erdoğan, Ordulular Derneği Başkanı Cavit Demir ve Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı yaptıkları konuşma ile hayırlı olsun temennisinde bulundular. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve davetlilere ikramda bulunuldu. Haber Merkezi