Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erhan Çavuş, Elginkan Vakfı Müdürü Murat Özen'e ziyarette bulundu.

SGK Müdürü Erhan Çavuş; Elginkan Vakfı Önemli bir kurum, işsizliğin çok olduğu ilimizde ücretsiz iş edindirme kursları vererek SGK kurumuna eleman sağladığınızı istihdam yarattığınızı yaptığınız işin önem ve hassasiyet içerdiğini biliyor ve takip ediyorum.SGK kurumuna yeni tayin olmam münasebetiyle kurumumuzda oluşturulan ve oluşturulmakta olan birimlerimizde tarafınızdan eğitim ve destek bekliyorum” dedi.

Elginkan Vakfı Müdürü Murat Özen, SGK İl Müdürü Erhan Çavuş'a; İlimize hoşgeldiniz yeni görevinizde başarılar dilerim, bizler Elginkan Vakfı olarak Halka Hizmet Hakka Hizmet anlayışı ile herhangi bir ücret talep etmeksizin Bolu halkımıza hizmet veriyoruz, vermeye devam ediyoruz. Kamu Kurum ve Kuruluşlarını da önemsiyor destek veriyoruz. Daha özceden olduğu gibi SGK kurumuna ve bize ihtiyaç duyan tüm kurumlara destek vermeye devam edeceğiz”dedi.

Erhan Çavuş, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ahmet Küçükkaraca'ya Ziyarette bulundu. Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ahmet Küçükkaraca ; Çalışmalarınızda sağlık, huzur başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi. Sohbet havasında geçen ziyarette SGK Müdürü Erhan Çavuş ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Ahmet Küçükkaraca karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

Erhan Çavuş, Organize Sanayi Bölge Müdürü Mustafa Gülen'e Ziyarette bulundu.

Sohbet havasında geçen ziyarette SGK Müdürü Erhan Çavuş; Sanayi Kuruluşları ile Sosyal Güvenlik Kurumunun istişare içerisinde olması gerekir. Çünkü her iki kurum birbiri ile ilişkili olamak durumda. Ben de il müdürü olarak ilimizdeki sanayi kuruluşlarını zaman içerisinde ziyaret edeceğim.” dedi.

Organize Sanayi Müdürü Mustafa Gülen'de; Şahsım ve temsil ettiğim sanayiciler adına ilimize hoşgeldiniz, yeni görevinizde başarılar dilerim” dedi. Daha sonra Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü çatısı altında 51 tesis ve 6 fabrikamız mevcut. Ben dahil 8 kişi ile Organize sanayi bölgemiz için ilave tesisler yapmaya ve bölgemize kaliteli ve istihtam potansiyeli yüksek olan işverenleri getirmek istiyoruz” dedi. SGK Müdürü ve Organize Sanayi Müdürü Yapılmasın gereken iş ve işlemler için fikir alışverişinde bulunarak birlikte öğlen yemeği yediler.