Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Bolu Mimar İzzet Baysal Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Başkan Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Çavuşoğlu'na yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, Tüm eğitim camiasına görevimizin hayırlı olmasını diliyorum. Başkanımızın da desteklerini almak için elimizden gelen gayreti göstereceğim. Bolu'da ki eğitim de ki başarı çıtasını daha yükseklere çıkarma gayreti ve azmi içerisinde olacağız” dedi.
Yeni görevinde Çavuşoğlu'na başarılar dileyen Başkan Yılmaz, Bolu'nun evladının milli eğitim müdürlüğüne atanması bizim için gururdur, onurdur. İşin içinde yetiştiği için de işin sorunlarını en iyi bilen kişilerden biridir. Milli eğitim camiası çok geniş çok büyük bir camia insanlarla iç içe bir yapı. Belediye Başkanı olarak milli eğitimin her derdine koşmaya çalışan birisiyim. Önümüzdeki dönem içinde müdürümüzün yanındayız. Yeni görevinde müdürümüze başarılar diliyorum” dedi.