Çavuş, Adliyede…

SGK İl Müdürü Erhan Çavuş, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Selfet Giray'a makamında ziyarette bulundu. İl Müdürü Erhan Çavuş'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Selfet Giray, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erhan Çavuş'a yeni görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini sundular.

SAKARYA ECZACILAR ODASI'NA ZİYARET

SGK il Müdürü Erhan Çavuş, Sakarya Eczacılar Odası Bolu İl Temsilcisi M. Aytaç Özer ve Yardımcısı Neslihan Denirel Uğurlu'ya makamında ziyarette bulundu. Sohbet ortamında geçen ziyarette karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Sakarya Eczacılar Odası Bolu İl Temsilcisi M. Aytaç Özer ve Yardımcısı Neslihan Demirel Uğurlu, İl Müdürü Erhan Çavuş'a yeni görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini sundular.

ELGİNKAN'DAN İADE-İ ZİYARET;

Sosyal Güvenlik İl Müdür Vekili olarak ataması gerçekleşen İl Müdürü Erhan Çavuş geçtiğimiz günlerde Elginkan Vakfına yaptığı ziyarete istinaden Vakıf Müdürü Murat Özen İade-i ziyarette bulundu. Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erhan Çavuş Vakıf Müdürü Murat Özen'in, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Sosyal Güvenlik Kurumu ve Vakfı işbirliği içerisinde birçok proje ve eğitimler yapmak istediklerini, bu konuda birlik beraberlik ve istişare içerisinde çalışmaktan mutluluk duyacağını belirtti.