Özel Cağsu ve Özel Fatma Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, Fatma Hatun Hastanesine ait ambulansın karıştığı trafik kazası ile ilgili kendisini geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkürlerini bildirdi.

Cumartesi günü YSE kavşağında Özel Fatma Hatun Hastanesine ait ambulansın bir traktörle çarpışması sonucu meydana gelen ve iki kişinin yaralandığı trafik kazası ile ilgili olarak açıklama yapan Demir, kaza sonrasında can kaybının olmamasının kendileri açısından bir teselli olduğunu belirtti. Kazaların insanların hatalarından dolayı meydana geldiğini anımsatan Demir, İnsanoğlu hataları ile ders çıkararak tecrübe kazanır. Bu trafik kazası da bizim bir personelimizin ya da traktör sürücüsünün bir anlık dikkatsizliği nedeniyle meydana gelmiş olabilir. Bizim için önemli olan bu hatalarımızdan ders çıkarabilmektir” dedi.

Demir, yaşanan kazan nedeniyle yaralanan ambulans ve traktör sürücülerine geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, kendisini de geçmiş olsun dileklerini sunmak için arayanlara teşekkür etti.

Başta Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları olmak üzere herkese çok teşekkür ettiğini söyleyen Demir, Meydana gelen trafik kazasının ardından başta sayın valimiz Ahmet Zahteroğulları olmak üzere, Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz, ilimizde bulunan siyasi parti temsilcileri, iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri beni arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hepsine çok teşekkür ediyorum. İnsanlar kötü günlerinde arandığı ve hatırlandığı zaman kendini daha iyi hissediyor. Umarım bu tarz kazalar bir daha başımıza gelmez” ifadesini kullandı.Haber Merkezi