İl Genel Meclisi Aralık Ayı toplantıları devam ederken son gerçekleşen oturumda 6 madde görüşülerek karara bağlandı. Toplantılar Cuma günü sona erecek.

Yaşar Yüceer Başkanlığında gerçekleşen İl Genel Meclisi Aralık Ayı toplantılarının son oturumunda 6 madde görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda ilk olarak Göynük İlçesi, İbrahimözü köyü, tapunun 117 ada 96 numaralı parsele ilişkin hazırlanan Konut Dışı

Kentsel Çalışma Alanı Akaryakıt + LPG İkmal İstasyonu amaçlı uygulama imar planının onanmasına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen rapor görüşülerek kabul edildi. Ardından Mudurnu İlçesi, Yazılar köyü Caferler mahallesine Q:0,22lt./sn.lik kayaaltı su kaynağının Q:0,12lt./sn.'lik kısmının içme ve kullanma suyu olarak tahsis edilmesine ilişkin Çevre ve Sağlık Komisyonundan gelen raporun görüşüldü. Söz konusu tahsisin uygun oluğu belirtilen rapor meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

İl Genel Meclis Üyeleri, Göynük İlçesi Çatak Kaplıcalarının İlimiz turizmine kazandırılmasına ilişkin Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonundan gelen raporu da değerlendirdikten sonra mülkiyeti İl Özel İdaresine ait İş Merkezinde bulunan dükkanlar ile İlçelerde bulunan dükkanların kiralama sürelerinin 31.12.2014 tarihinde sona ereceğinden, söz konusu dükkanların kira süreninin 1 yıl süre ile uzatılması talebini incelemek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havale etti.

Toplantıda son olarak Seben Dedeler Köyü sosyal tesis onarımı için gerekli 3.400 TL. ödeneğin Seben Köylere Hizmet Götürme Birliği hesaplarına aktarılması talebi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. İl Genel Meclisi Aralık Ayı toplantıları Cuma günü gerçekleşecek oturumla sona erecek. Haber Merkezi