Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Canip Baysal İlkokulu 4/B Sınıfı öğrencilerinin hazırladığı Gala Gecesi programına katıldı.
Bolu Belediyesi Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Canip Baysal İlkokulu Müdürü Hayati Dede, sınıf öğretmenleri, etkinlikte görev alan öğrenciler, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı.
“Eğitim ve öğretimin bayrağı olmaya hazırız”
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan gecede bir açılış konuşması yapan Canip Baysal İlkokulu Müdürü Hayati Dede, Gecemize katılarak bizleri onurlandıran Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz'a ve Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu'na sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bizim öğretmenler olarak temel hedefimiz iyi insan yetiştirmek. İyi insan yetiştirmenin kuralı sadece okullardaki müfredatı uygulamak değil, öğrendikleri bilgileri sergileyebilme becerilerini de geliştirmek. Canip Baysal İlkokulu olarak temel hedefimiz Bolu'da ki bütün okulları önce kardeşimiz olarak kabul edip, sonra onlarla rekabet içinde mücadele ederek en ön sıraya yerleşmek. Bu gece bizim rakip tanımadığımızı gösteren bir gecedir. Bolu'da ki bütün öğrenciler bizim başımızın tacıdır. Dilerim her öğrenci en iyi akademik eğitimi alacak düzeye gelir, ama ilk önce Canip Baysal İlkokulu'nun Bolu'nun eğitim ve öğretiminde bayrağı olmasını sağlamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.
“Okul yönetimini yürekten kutluyorum”
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'da, Ben Kız Öğretmen Okulu'nda okudum. Bizim zamanımızda da her sınıf bir gece yapardı. Bu gecelerde sene sonu olurdu. O dönemde kapalı salon da sadece bizim salonumuzda vardı. Şimdiki gençlere bakıyorum da ilkokul çağında bu geceleri düzenleyebiliyorlar. Demek ki bize göre çok ileriye gitmişler. Asıl hoşuma giden de şu oldu; bir okul müdürü öğretmenlerine güveniyor, öğrencilerine ve onların velilerine güveniyor. Bayrağı önce biz taşıyacağız diyor. Bende okul müdürümüzü ve öğretmen ve öğrencilerini kutluyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.
Açılış konuşmaların ardından ise dört yıllık süreçte disiplinli ve özverili çalışmalar sonucu öğrencileri foklar gösterilerine hazırlayan Dans Eğitmeni Samet Meriçli ve sınıf öğretmeni Emine Mehtap Tekin'in katkılarıyla hazırlanan gala gecesi programına geçildi.
Programda yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak semah gösterisi, şiir dinletisi ve foklar oyunlarını güzel bir şekilde sergileyen öğrenciler katılımcılardan büyük alkış aldılar.
Gecenin sonunda ise Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ve Okul Müdürü Hayati Dede tarafından dans eğitmeni Samet Meriçli ve geceyi düzenleyen öğretmenlere çiçek takdim edildi.