Bayanlar Voleybol 2.Lig B Grubunda son 5 haftada aldığı galibiyetlerle rakiplerinin korkulu rüyası olan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımımız ligin 7.haftasında bugün sahasında konuk ettiği lider Ordu Telekom'a 3-0'lık net skorla yenildi.

Hafta sonu deplasmanda zorlu bir maç oynayarak grup lideri Güç Koleji Pursaklar Takımını 3-2 yenerek Bolu'ya mutlu dönen Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımımız, sahasında konuk ettiği Ordu Telekom'a 3-0 yenildi. Maça iyi başlamasına rağmen, rakibinin bloklarını geçmekte ve servis atmakta zorlanan filenin sultanları ilk seti rakibine 25-23 verdi. Bu setin ardından ikinci sette rakibine oranla daha iyi ve göze hoş gelen bir oyun ortaya koyan Bolu'nun Sultanları servis atmak ve karşılamakta başarısız olunca başa baş giden setin son bölümlerinde yaptığı hatalarla seti rakibi Ordu Telekom'a 25-21 verdi. Maçta 2-0 geri düşmesine rağmen maçın bitmediğini rakibine gösteren ve aradı farkı açarak ilk teknik molaya 8-4 önde giren Bolu Belediyespor, molanın ardından güzel oyununu devam ettirdi ve ikinci teknik molaya da önde giren taraf oldu. Setin son bölümünde rakibinin ataklarını durdurmakta zorlanan Bolu'nun Sultanları maçın son setini de 25-20 kaybederek salondan 3-0 yenik ayrıldı.

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımımız ligin 8.haftasında Cumartesi günü saat 15:00'de Bartın'da Bartın Polisgücü ile karşı karşıya gelecek.

ERTEM VE DEMİR'DEN TAKIMIMIZA ÇİÇEK

Bolu Belediyespor-Ordu Telekom maçı öncesi hafta sonu deplasmanda kazandığımız Güç Koleji Pursaklar maçı nedeniyle Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem ve Çağsu Hastanesi Sahibi ve İşadamı Cavit Demir takımımıza çiçek verdi. Mücadeleyi Bolu Spor Lisesi öğrencileri de izleyerek voleybol takımımıza destek verdi.

SALON: 17 Temmuz

BOLU BELEDİYESPOR: Gizem, Neslihan, Seval (L), Hamiyet Büşra, Ege Sena, Meral, Anastasia, Esra (K), Rabia, Litovchenko, Ecem, Fulden

ANTRENÖRLER: İsmail Yengil, Behçet Erdoğan, Tayfun Urluoğlu

ORDU TELEKOM: Nihal Çalışkan, Andrushko, Hande, Burcu Genç (K), Guncheva, Selvinaz, Aydan Hazal, Ceyda, Nihal Yeşil, Fatma, Zehra (L), Burcu Ilık (L)

ANTRENÖR: Osman T.Uraner

SET: 23-25, 21-25, 20-25

Haber Merkezi