Boluspor U15 takımı, Nike Premier Cup 2014 şampiyonasında adeta final niteliği taşıyan Zürih maçında Avrupa'nın ilk 8 takım arasına girme şansını son dakikalarda kaybederek maçı 0-0 tamamladı. Maç boyunca baskılı bir oyun ortaya koyan Boluspor U15 takımı, birçok pozisyonda net golleri kaçırırken, altın çocuklar 0-0 biten maçın ardından adeta kahroldular.
Boluspor U15 takımı, Nike Premier Cup 2014 şampiyonasında gönülleri fethetti. Birçok Scout ekibinin takip ettiği maçlarda kırmızı beyazlılar ilgi odağıydı. Boluspor U15 takımı, Cumartesi günü İsviçre'nin Zürih takımıyla final niteliğinde bir karşılaşma oynadı.
Karşılaşmaya iyi başlayan Boluspor U15 takımı, ilk 8 girme yolunda bir mücadele ortaya koyarken, genç oyuncular birçok gol pozisyonundan yararlanamadı. Galibiyet durumunda her iki takımının da ilk 8 için alacağı üç puan öne çıkarken, Boluspor U15 takımı maç genelinde Kutay, Ahmet ve Özgür ile net gol pozisyonlarından yararlanamadı.
Kaptan Muhammet Şura sakatlığı nedeniyle ilk yarıda oynayamadı. İkinci yarıda Zürih karşısında oyuna dâhil olmasıyla birlikte, etkili bir oyun ortaya koymasıyla birlikte kırmızı beyazlılar birçok net pozisyonu harcarken, istediği gole bir türlü kavuşamadı.
Boluspor U15 takımı, son dakikalarda yapılan değişikliklerle birlikte etkisini Zürih karşısında hissettirdi. Kırmızı beyazlılar, maç sonunda istediği gole bir türlü kavuşamadı. Maç sonunda istediği gole kavuşamayan Boluspor 0-0 biten karşılama sonunda, Avrupa'da ilk 8'e girme şansını kaybetti. Alınan beraberlik sonrası iyi oyuna 3 puanı yansıtamayan kırmızı beyazlı oyuncular maç sonunda gözyaşlarını tutamadı.