18 Mart Şehitleri Anma günü programı Şehitlikte düzenlenen törenin ardından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen tören ile devam etti.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen törene Vali İbrahim Özçimen ile eşi Nezahat Özçimen, Milletvekili Tanju Özcan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bilgehan Saymaz, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, askeri ve sivil erkan, şehit yakınları, gaziler, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan salon programı Bolu Atatürk Anadolu Lisesi Okul Müdürü Basri Karadaş'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.
Bolu Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinden Şule Demir tarafından seslendirilen Mehmet Toprak Oldu” şiiri salonda duygulu anların yaşanmasına neden oldu.
Sinevizyon gösterisi ile devam eden programda Bolu Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan "Çanakkale Geçilmez" oratoryosu ve dramalar sahne aldı. Büyük bir beğeni ile izlenen program seyircilerden büyük alkış aldı.
Atletizm Yarışması 18 Mart Kupasında dereceye giren okullara ödülleri verilirken Vali İbrahim Özçimen, Yukarı Soku İlköğretim Okulu, Gerede Halil Nom İlköğretim Okulu ve Alıçören İlköğretim Okulu öğrencilerine kupalarını verdi.