Taşkesti ortaokul öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu şair Can Yücel'in hayatını anlatan öğrenciler, muhteşem bir sahne hazırladı. Taşkesti belediye düğün salonundaki etkinlik büyük ilgi gördü.
Öğretmen Yücel Can açılış konuşmasında "Şiir duyguların mısralara döküldüğü en görkemli bahçedir. Şiir bir ana kucağıdır, bazen güzel bir kızın elindeki güldür, bazen bir babanın yüzündeki gülümseme. İşte şiiri tüm boyutları ile ele alan şair Can Yücel'i sizlerle buluşturacağız.Bu dinletiyi sizlere sunmakta çaba gösteren öğretmen arkadaşlarıma verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz" dedi.
Yedi öğrencinin hazırlayıp sunduğu şiirleri ile güzel bir an yaşatan Taşkesti ortaokulu davetlilerden tam not aldı. Şiir dinletisi sonunda Mudurnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Fuat Gürleyen yaptığı konuşmasında "Mudurnu şiir dinletisinin dokuzuncusunu yapmış bulunuyoruz. İyi ki bu dinletileri yapmışız şairlerin şiirlerini sizlerle buluşturduk. Bu programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Mikrofon karşısında olmak kolay değil. Sahne dekorunun en güzel olduğu bir dinleti izledik. Bu etkinlikler bitiyor ancak her etkinliğin en güzel şiiri ve seslendiren öğrencimizle birlikte Mudurnu'da şiir günleri şöleni yapacağız. 10 şairin 10 şiiri 23 Nisan'da sizlerin karşısına çıkacaktır. Bu dinletiyi hazırlayan öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ediyorum. Aramızda emekli öğretmenlerimiz var, bizleri yalnız bırakmıyorlar. Her iki öğretmeninde şiir kitapları var kendilerinden birer şiir dinlemek istiyoruz” dedi.
Emekli öğretmenler Kamuran Esen 'Ihlamurlar çiçek açtığı zaman', Tayyibe Atay 'Deliyim' adlı şiirini okuyarak alkışlandılar.