Büyük Birlik Partisi Gençlik Kolları Başkanı Turgut Kocaçay, Ankara'nın Kazan ilçesinde iş kazası sonucu hayatını kaybeden işçi ile ilgili olarak düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kocaçay, yaşanan işçi ölümüne tepki göstermek için açıklamayı çamurlu botlarıyla yaptı.

Haber: Emrah ÖGET

İş kazaları sonrası yaşanan ölümlere tepki gösteren Büyük Birlik Partisi Gençlik Kolları Başkanı Turgut Kocaçay, Geçtiğimiz Pazar günü, kamuoyunun da yakından takip ettiği üzere Ankara'nın Kazan ilçesinde elim bir iş kazası meydana geldi ve bu olay sırasında yaralanan ve daha sonra hayatını kaybeden şehit abimizin çamurlu çizmeleriyle ambulansa binmesinde güçlük çıkarılmıştı. Biz bugün burada gelecekte ülke yönetimine talip gençler olarak çamurlu çizmelerle açıklama yapmaktan gurur ve şeref duyuyoruz” dedi.
“REFAH İÇİNDE YAŞADIKLARI BİR TÜRKİYE'NİN HAYALİNİ KURUYORUZ”

Açıklamasına devam eden Kocaçay: 1 Mayıs'ın hak ettiği değeri bulduğu, işçilerin sömürülmekten uzak, Peygamber efendimizin hadisinde buyurduğu gibi; işçilerin alın teri kurumadan emeklerinin karşılığının verildiği” refah içinde yaşadıkları bir Türkiye'nin hayalini kuruyoruz. Olağanca gücümüzle haykırıyoruz ki, güzel günlerin gelmesi için ne marjinal guruplarla kol kola gezmeye ne de Devletin otoritesini sarsmaya ihtiyaç vardır. Büyük, güçlü ve müreffeh Türkiye'nin inşası Milli İttifak'ın Milli iktidarında vücut bulacaktır” şeklinde konuştu.