CHP Bolu Belediye Başkan aday adayı Cahit Çıngı, muhtarlar ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle birlikte Kadıköy Belediyesi'ni ziyaret edecek.
CHP Bolu Belediye Başkan aday adaylarından Cahit Çıngı, aday adaylığı sürecinde yürüttüğü çalışmalr hakkında bilgiler verdi. Çıngı, Bildiğiniz gibi 10 Ekim 2012 tarihinde gelecek yıl yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı için partimden aday adaylığımı açıklamıştım. O gün bu kürsüden sizlere çalışmalarımızın hem Bolu'da hem de Bolu dışında olacağını, zaman zaman Sosyal Demokrat Belediyeleri de ziyaret edeceğimizi belirtmiştim. Bu kapsamda Kasım ayında Kadın Kollarımızla Ankara'da Çankaya Belediyemizin Engellilerle ilgili çalışmaları hakkında bilgi almış ayrıca da Pembe Köşkteki Demiryolları” temalı sergiyi gezmiştik. Pembe Köşkte İsmet İnönü'nün kızı Özden Toker ve torunu Ankara Milletvekilimiz ve Parti Meclisi Üyemiz Gülsün Bilgehan da büyük bir nezaket göstererek ev sahipliği yapmışlardı” dedi.
Kadıköy Belediyesi'ne inceleme gezisi düzenlediklerini de belirten Cahit Çıngı, Bu sefer de gelecekte birlikte çalışacağımız değerli muhtarlarımızla ve sivil toplum örgütüt emsilcilerimizle İstanbul Kadıköy Belediyesini ziyaret ederek yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi alacağız. Kadıköy Belediye Başkanımız Sn. Selami Öztürk'ü makamında ziyaret ederek görüştüm. Daha önce 5 Nisan olarak konuştuğumuz ziyaret gününde başkanımızın Ankara'ya Genel Merkezimize Sosyal demokrat Belediyeler ile ilgili bir toplantıya çağırıldığını öğrendik. Sayın Başkanımız ziyaretimizi yine aynı gün yapabileceğimizi ama kendisinin de bizlerle birlikte olmak istediğini bildirdi. Biz de kendisiyle birlikte olmaktan mutluluk duyacağımızı belirterek programımızın en uygun olduğu günü, 10 Nisan Çarşamba gününü birlikte belirledik” diye konuştu.