Bolu Özel Çağsu Hastanesinde ameliyat olan yaşlı adamın ailesi, hastane personeline, iftar vererek teşekkür etti.

64 yaşındaki Abdulhalim Cemali Şişman, yaklaşık 2 ay önce tedavi gördüğü Özel Çağsu Hastanesinde ameliyat oldu. Ameliyatla bacak ampütasyonu operasyonunun ardından sağlığına kavuşan Şişman'ın ailesi, tedavi işlemleri devam ederken teşekkür edemedikleri hastane personeline topluca teşekkür etti.

Abdulhalim Cemali Şişman'ın çocukları, babalarının sağlığına kavuşmasında emeği olan Özel Çağsu Hastanesi doktorları, hemşireleri, temizlik ve güvenlik görevlilerine kendi işletmelerinde bir vefa” iftarı verdi. Hastanenin yanında verilen iftar yemeğine çok sayıda hastane personeli katıldı.

Abdulhalim Cemali Şişman'ın oğlu Emrah Şişman, 26 Mayısta babamız, bacak ampütayonunun ardından sağlığına kavuştu. O hengamede bize yardımcı olan tüm hastane personeline Kadir Gecesinde babamızın adına bir teşekkür iftarı vermek istedik. Hepsi iştirak etti. Hepsinden Allah razı olsun” dedi. Şişman, başta Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir ve Başkan Yardımcısı Fatma Demir olmak üzere, tüm Çağsu personeline kendisine gösterdikleri ilgiden dolayı minnettar olduğunu belirtti. Haber Merkezi