Bolu'da faaliyet gösteren başarılı sağlık kuruluşu Özel Çağsu Hastanesinde görev alan ve yaptıkları çalışmalarla, adeta hastanenin can damarlarını oluşturan hemşirelerin, Hemşireler Günü kesilen pasta ile kutlandı.

Bolu'da faaliyet gösteren başarılı sağlık kuruluşu Özel Çağsu Hastanesinde görev alan ve yaptıkları çalışmalarla, adeta hastanenin can damarlarını oluşturan hemşirelerin, Hemşireler Günü kesilen pasta ile kutlandı. Hemşireler Günü nedeniyle Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, Hastanenin İşletme Müdürü Reşat Ayaz, Başhekim Erdal Kaya ve Başhekim Yardımcısı Sedat Sadal tarafından hastanede görev alan hemşirelere gül verilerek günleri kutlandı.

Daha sonra,hemşirelerin şerefine hazırlanan pasta kesilerek ikram edildi.

SİZLER OLMASANIZ ÇAĞSU BU KADAR KALİTELİ OLAMAZ

Pasta kesme töreninde konuşan Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, hastanede görev alan hemşirelerin Çağsu'ya güç ve kalite kattığına dikkat çekti. Hemşirelerin birçoğunun uzun zamandır Çağsu Hastanesinde görev yaptığını anlatan Demir, Bir hemşireler günü yine geldi çok şükür devam ediyoruz. Sizler olmasanız Çağsu bu kadar kaliteli olamaz. Bu iş bir takım işi sizler bizim için çok değerlisiniz. Bundan sonraki yaşamınızda da nice hemşireler gününüz olsun istiyorum. Allah hepinizin gönlüne göre versin” ifadesini kullandı.

BURASI BİR NEVİ OKUL

Demir, geçen yılki hemşireler gününde yaptığı konuşmada, Aramızdan ayrılacak, tayini çıkacak arkadaşlarımız olacak. Yeni arkadaşlarımız gelecek. Sizler devlete gideceksiniz sizlerin yerine yeni arkadaşlarınız gelecek” sözlerini hatırlatarak, Bu çark böyle devam edip duracak. Ama Beni mutlu eden bir şey var. Çağsu'dan ayrılıp devlet hastanesine ya da herhangi bir yere giden arkadaşlardan çok memnunlar. Yetişmiş olarak gidiyorlar. Burası bir nevi okul. Ben burada sizde emeği geçen tüm hekim arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Hastanenin ilk kurulduğu zamanlarda yoğun bakım ünitesine doğru dürüst hasta yatıramadıklarını da sözlerine ekleyen Demir, şu an 3. basamak yaşam makinelerinde insanlara hizmet verildiğini bunun da hemşirelerin çalışması ve çabası ile olduğunu aktardı. Başhekim Yardımcısı Sedat Sadal ise, Başta sizler olmak üzere meslek yaşantım boyunca her zaman desteklerini gördüğüm, fedakarlıklarına şahit olduğum siz değerli hemşire arkadaşlarımın bu güzel gününü kutluyorum” dedi.

VARLIĞINIZLA BİZ GÜÇ KAZANIYORUZ

İç Hastalıkları Uzmanı Necati Çatakoğlu ise, hemşireler gününde konuşmaktan büyük şeref duyduğunu belirterek, Çünkü siz olmasanız biz bu kadar başarılı olamayız. Bizim burada her şeyimiz sizsiniz. Asistanımızsınız yaptıklarımızı takip edensiniz bizi uyaransınız. Yanlış yaptığımız zaman hatırlatansınız. Varlığınızla biz güç kazanıyoruz. Çağsu'da güç kazanıyor. Hepiniz akıllı arkadaşlarımızsınız. Çok başarılı kardeşlerimizsiniz. Ben burada sizlerle çalışmaktan çok mutluyum” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından, Hemşireler Günü için özel olarak hazırlanan ve üzerinde Özel Çağsu Hastanesinin logosu ile Hemşireler Gününüz Kutlu Olsun” ifadeleri yer alan pastanın üzerindeki mumlar, hastane yöneticileri ve baş hemşire tarafından söndürüldü.

Kesilen pasta, hastane personeline ikram edildi. Haber Merkezi