Veteranlar turnuvası B grubu maçları ile devam etti. Arçelik ve Çağsu Hastanesi arasında oynanan karşılaşmada heyecan son dakikalara kadar sürerken, Arçelik son bölümlerde bulduğu gollerle zor bir galibiyet aldı.
Çağsu Hastanesi zorlu rakibi karşısında direndi ama istediği puanı alamadı. Akşam saat 18:00 de güzel bir havada başlayan karşılaşmayı izleyenler zevkli bir maç izledi. Arçelik geçen yıl şampiyon olmasının ardından kadro yapısı ile güç kaybettiği görülürken, turnuvada zor galibiyetlere imza atıyor. Vetaranlar turnuvasına bu yıl ilk defa katılarak renk katan Çağsu Hastanesi zorlu Arçelik maçında oynadığı futbolla alkış aldı. Karşılaşmanın ilk yarısında Arçelik Seyfi ile gol bulup devreyi 1-0 önde kaparken, ikinci yarıda oyunun kontrolünü alan taraf Çağsu Hastanesi oldu. Çağsu istediği beraberlik golünüde Zeki ile bularak maça ortak oldu. Arçelik takımı maçın ikinci yarsında rakibi karşısında zor anlar yaşarken, galibiyet golü içinde pozisyonlar bulan Çağsu Hastanesi girdiği net gol pozisyonlarını sonuç alamadı.
Karşılaşmanın berabere bitmesi beklenirken Arçelik Engin ile maçta galibiyet golünü bulan taraf oldu. Bu golün ardından Arçelik Yılmaz ile bir gol daha bulurken, maçta skor 3-1 geldi. Maç boyunca sahada iyi bir mücadele örneği gösteren Çağsu Hastanesi Hayrettin ile skoru 3-2 getirsede maç Arçelik takımının 3-2 galibiyeti ile sonuçlandı.