Bolu Ayakkabıcılar Odası bundan sonra Özel Çağsu ile Fatma Hatun hastanelerinin sağlık hizmetinden indirimli faydalanabilecek. Hhastane yönetimi ile Bolu Ayakkabıcılar odası yönetimi arasında imzalanan protokolde hastane çalışanları da ayakkabıcılar odasına üye olan mağazalardan indirimli ayakkabı alabilecek.

Bir araya gelen Bolu Ayakkabıcılar Odası yönetimi ile Özel Çağsu Hastanesi yönetimi karşılıklı olarak protokol imzaladı. İmzalar atılmadan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özel Çağsu Hastanesi İşletme Müdürü Reşat Ayaz, Bugün Çağsu Hastanesi ile Fatma Hatun Hastanesi olarak ilimizde daha önce de yaptığımız gibi bir özel protokol imzalayarak, oda üyesi arkadaşlarımıza belli oranlarda avantaj sağlamak istiyoruz” dedi ve şöyle devam etti: Bunu bir sosyal destek olarak düşünecek olursak, kurum mensuplarının bundan faydalanması onların kendi menfaatinedir. Bizim açımızdan da arkadaşlarımızın hastanelerimizi tanıması son derece önemlidir. Daha önce de bu tür örgütlerle sözleşmeler yaparak protokol imzalamıştık. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası, Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı, Bolu'daki eczane teknisyenleri, Türkiye Koop-İş Sendikası ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği, Türk Metal Sen, Türkiye Kamu-Sen, Memur-Sen ile daha önce protokol imzalamıştık.

Bolu Ayakkabıcılar Odası da bizlere gelerek müracaatta bulundular. Biz de kendilerini olumlu karşılayarak bu protokolü huzurunuzda imzalıyoruz. Oda üyesi arkadaşlarımız kartlarıyla birlikte hastanemize müracaat ettiklerinde belli bir oranda alınan ücretlerde indirim olacak. Hastanenin yapmış olduğu ve sağlık uygulama tebliğinde geçerli olan ne varsa onlardan indirimli yararlanabilecekler.”

Bolu Ayakkabıcılar Odası Başkanı Tekin Eser ise; Bende Çağsu Hastanesi yönetimine bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Bizler üyelerimizin bir nebze de olsa hastanelerde yararlanabilmeleri için yönetimimizle birlikte çalışma başlattık. Biz de onlara yüzde15-20 Ayakkabıcılar Odası olarak indirim olacak. Bu konuda üyelerimiz bilgilendirilecek. Üyelerimizle ilgili çalışmalarımız devam edecek. Elimizden gelen neyse onu yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da hayırlı işler yapmaya devam edeceğiz” dedi.