Çağsu Hastanesi çalışanlarından Aysel Özdemir- Necati Sercan Karabulut ile yine Çağsu Hastanesi çalışanlarından Şerife Mihrace Karaman da Murat Altuntaş ile dünya evine girdi.

Çağsu Hastanesi çalışanlarından Aysel Özdemir 2 Mayıs 2015 Cumartesi günü Necati Sercan Karabulut ile dünya evine girdi. Mudurnu ilçesinde düğün merasimi yapılan çiftin nikahını Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl kıydı. Çiftin nikah şahidi olan Bolu Vali Yardımcılarından Gürkan Karaman çifte sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür dilediğini söyledi. Düğüne CHP Milletvekili Tanju Özcan da katılarak genç çifti tebrik etti ve bir ömür boyu mutluluklar diledi .

Çağsu Hastanesi Çalışanlarından Şerife Mihrace Karaman da 03 Mayıs Pazar günü Murat Altuntaş ile dünya evine girdi. Düğün töreni renkli görüntülere sahne olurken, düğüne katılan Çağsu Hastanesi Ortopedi Uzmanı Tanju Uca genç çifte hastalıkta sağlıkta beraber yürüyecekleri uzun yolda kendilerine mutluluk dilediğini söyleyerek genç çifti tebrik etti. Düğüne katılan CHP Milletvekili Tanju Özcan'da genç çifti tebrik ederek mutluluklar diledi. Haber Merkezi