Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Bolu Belediye Meclis Üyeliği ve Bolu Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Hüseyin İka'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Özel Çağsu Hastanesi Genel Cerrahi Doktorlarından olan, 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Bolu Belediye Meclis Üyeliği ve Bolu Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine getirilen İka'yı Özel Çağsu Hastanesi ve Özel Fatma Hatun Hastanesindeki mesai arkadaşları yalnız bırakmadı.
Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, Özel Çağsu Hastanesi İşletme Müdürü Reşat Ayaz, Özel Fatma Hatun Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fahrettin Yılmaz, Özel Fatma Hatun Hastanesi İşletme Direktörü Ahmet Aktepe ve Özel Fatma Hatun Hastanesi Medikal Direktörü Mustafa Mutlu, Başkan Yardımcısı İka'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Ziyaret sırasında doktorlarımızdan birinin belediye başkan yardımcısı olması bizi son derece mutlu etti diyen Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, Doktorluk mesleğini başarı ile yapan Hüseyin İka'nın Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde de başarılı olacağına inancım sonsuz. Genel cerrahımız Hüseyin İka'ya bu görevinde de başarılar diliyorum. Bolu'ya hayırlı hizmetler yapacağına eminim. Doktorumuza ve Bolu halkına hayırlı olsun” dedi.
7 aydır Özel Çağsu Hastanesinde görev yaptığını belirten Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin İka, Cavit Bey'i daha öncede tanıyordum. Her zaman takdir ettiğim bir insandır. Ziyaretiniz beni çok mutlu etti, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.