Özel Çağsu ve Özel Fatma Hatun Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanları ve hastane başhekimleri, Vali Ahmet Zahteroğulları'nı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Ziyarete Özel Çağsu ve Özel Fatma Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatma Demir, İşletme Müdürü Reşet Ayaz, Özel Çağsu Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Erdal Kaya, Özel Fatma Hatun Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fahrettin Yılmaz, Özel Fatma Hatun Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Alper Özelçi katıldı.
Vali Ahmet Zahteroğulları'nın makamında gerçekleşen ziyarette hastanelerin Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, hastaneler ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Demir hastanelerin gerçekleştirdiği projeler hakkında şunları söyledi; Özel Fatma Hatun Hastanesi ve Özel Çağsu Hastanesinde Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğrencilerine Ve Düzce üniversitesi öğrencilerine yaklaşık 2 yıldır ücretsiz sağlık hizmeti verilmektedir.
Yurt içinde üniversite öğrencilerine yönelik geliştirilmiş çeşitli sosyal sorumluluk projeleri bulunmaktadır.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Giysi Yıkama Merkezleri 6 yıldır üniversite öğrencilerine ücretsiz hizmet veriyor. Giresun ilinde üniversite öğrencilerine ücretsiz çamaşırhane hizmeti vermektedir. Özel Çağsu ve Özel Fatma Hatun Hastanesinden sonra Karabük Medikar Hastanesi de ilinde bulunan üniversite öğrencilerine ücretsiz sağlık hizmeti vermeye başlamıştır. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Nevşehir ilinde üniversite öğrencilerine ücretsiz ulaşım imkanı sağlanabilmesi için çalışmalar yapılmaktadır. Çeşitli illerde öğrencilere indirimli yemek hizmetleri verilmektedir.
Bolu ilinde yaşayan üniversite öğrencilerini misafir olarak kabul edip onların barınma beslenme ve sağlık konusundaki ihtiyaçları noktasında ortak çalışmalar yapılmasının faydalı olacağı kanaatindeyiz. Bu nedenle öncelikle ilimizde bulunan tüm iş adamlarının bu konuda ortak bir çalışma yaparak vakıf üniversitesine sahip bir olarak bu konuda üniversitemizin gelişip tercih edilen bir üniversite haline gelmesi için gerekli çalışmaları yapmalıyız.
Üniversite öğrencilerine ücretsiz sağlık hizmeti konusunda Türkiye de bir ilki yapmış olmakla beraber tüm Türkiye de uygulanan bir sistem haline dönüşmesi için çalışmalar yapmak için Valilik makamından destek almak istemekteyiz.”
Vali Zahteroğulları, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Özel Çağsu ve Özel Fatma Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir'e ziyaretlerinden ve verdiği bilgilerden ötürü teşekkür etti.