Tek Gıda-İş Sendikası ile Özel Çağsu ve Özel Fatma Hatun Hastaneleri arasında indirimli sağlık protokolü imzalandı. İmzalanan protokolle Tek Gıda-İş Sendikasına üye bütün çalışanlara, Özel Çağsu ve Özel Fatma Hatun Hastanelerinde yatan hasta tedavilerinde yüzde 20, ayaktan hasta tedavilerinde yüzde 15 indirim uygulanacak.

Özel Çağsu ve Özel Fatma Hatun Hastaneleri tarafı olduğu indirimli sağlık protokolleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Bölgenin sağlık üssü görevini yürüten özel hastanelerin imzaladığı protokoller Bolu dışına taştı.

İzmit Kocaeli'den gelen Tek Gıda-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Ali Bostan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Seçkin Peşken, Bekir Isbaha ve Aydın Bilgi'yi Özel Çağsu Hastanesi İşletme Müdürü Reşat Ayaz makamında kabul etti.

“TEK GIDA-İŞ SENDİKASI ÜYELERİNE HİZMET ETMEKTEN DOLAYI ONURLUYUZ”

Tek Gıda-İş Sendikası Yönetim Kurulu Üyelerine imzalanacak protokolle ilgili bilgi veren Özel Çağsu Hastanesi İşletme Müdürü Reşat Ayaz, Tek Gıda-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Ali Bostan Bey ve Bolu'da Barilla grubunda çalışan arkadaşlarımızın hastanemize teşrifleri ile aramızda bir görüşme yaptık. Tek Gıda-İş Sendikasında çalışan ne kadar mensupları varsa hastanemizden yararlanması için kendileri teklifte bulundular. Bizlerde kabul ettik. Kendilerine böyle bir teveccühte bulundukları için teşekkür ettik. Bundan böyle hastanemizde Tek Gıda-İş Sendikası üyelerine hizmet etmekten dolayı onurluyuz, gurur duyuyoruz. İzmit'ten, Kocaeli'den kalkıp gelmişler kendilerine tekrar teşekkür ediyoruz. Bundan böyle sadece Bolu'da çalışan Tek Gıda-İş Sendikası mensuplarını değil, sendikanın ne kadar mensubu varsa hepsi hastanemizden indirimli bir şekilde yararlanabilecek. Yatan hasta tedavilerinde yüzde 20, ayaktan hasta tedavilerinde yüzde 15 indirim uygulayacağız. Anlaşma taraftarı oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“BARİLLA-FİLİZ MAKARNADA Kİ ÇALIŞANLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Özel Çağsu Hastanesi İşletme Müdürü Reşat Ayaz'dan sonra bir konuşma yapan Tek Gıda-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Ali Bostan şunları söyledi; Bizleri geri çevirmediğiniz için biz teşekkür ederiz. Bizimde çalışanlarımıza, üyelerimize, bu bölgede ki güzel bir işletme olan Barilla-Filiz Makarnada ki çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Üyelerimiz, çalışanlarımız hasta olmasınlar ama hasta olduklarında da iyi bir hizmet alacakları hastane ile anlaşma yapmış olmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Çağsu Hastanesine bize sağladıkları indirimli paketler için teşekkür ediyoruz. Çağsu ve Fatma Hatun Hastanelerine başarılar diliyoruz.” Yapılan konuşmaların ardından taraflar arasında indirimli sağlık protokolü imzalandı. Protokole göre Tek Gıda-İş Sendikası Üyelerine Özel Çağsu ve Özel Fatma Hatun Hastanesinde yatan hasta tedavilerinde yüzde 20, ayaktan hasta tedavilerinde yüzde 15 indirim uygulanacak. Haber Merkezi