Özel Çağsu Hastanesi ve Özel Fatma Hatun Hastanesi ile Türkiye Kamu-Sen arasında imzalanan protokolle artık 11 iş koluna sahip Türkiye Kamu-Sen üyeleri ve yakınları kaliteli sağlık hizmetinden indirimli olarak yararlanabilecek. Üstelik protokol Bolu'daki Kamu-Sen üyelerinin yanı sıra Türkiye'nin farklı illerindeki 430 bin üyeyi de kapsıyor.
Özel Çağsu Hastanesinde imzalanan protokol törenine Türkiye Kamu-Sen Bolu Şube Başkanı Hüsnü Yaman'ın yanı sıra Kamu-Sen'e bağlı sendikaların başkanları da katıldı. imzalar atılmadan önce konuşmalar yapıldı. Kamu-Sen Bolu Şube Başkanı Hüsnü Yaman; Sendikaların görevleri sadece üyelerinin hak ve menfaatlerini korumak değil, aynı zamanda onların kaliteli hizmet almalarını da sağlamaktır. Özel Çağsu Hastanesi ve Özel Fatma Hatun Hastanesi bundan sonra üyelerimizin ve üyelerimizin, eş ve çocuklarının ve birinci derecedeki yakınlarının da hizmet almalarını sağlayacaktır. Bu alanda kalitesi bilinen bir hastanenin imkanlarından yararlanmamıza yardımcı olduğu için Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Cavit Demir'e tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. imzalanan bu protokolün ardından tüm üyelerimiz SMS yoluyla bilgilendirilecek. İmzalanan bu protokolün tüm üyelerimize hayırlı uğurlu olsun. Cavit Bey'e verdiği üstün destekten dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir ise yaptığı konuşmada ilk olarak sendika başkanlarına imza törenine geldikleri için teşekkür etti. Demir; Sendikalar çok önemli. Bu fikri ortaya çıkartanları kutluyorum. Laf olsun diye sendika olmamak lazım. Bu anlamda böyle bir fikri ortaya koyup hayata geçirmek için çaba sarf eden Kamu-Sen'e teşekkür ediyorum. Bundan sonra Kamu-Sen üyeleri hastanemizin imkanlarından indirimli olarak yararlanabilecek. Bizde onların kaliteli hizmet almaları noktasında elimizden geleni yapacağız. Bunu sadece Bolu olarak algılamak lazım. Bolu bir turizm bölgesi. Dolayısı ile buraya tatil için gelen üyeler de bu imkandan yararlanabilecek. Bende bu protokolün hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından protokol imzalandı.