Özel Çağsu ve Fatma Hatun Hastanesi Türkiye Kamu-Sen Düzce ve Bartın İl Temsilcilikleri ile yaptığı anlaşma ile sağlık turizmi adına örnek bir çalışmaya imza attı.
Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir protokol anlaşma töreninde yaptığı konuşmada, Bugünde tarihi günlerden birini yaşıyoruz. Özel Çağsu ve Özel Fatma Hatun Hastanesi olarak Düzce ve Bartın illerimizde bulunan Kamu-Sen temsilcilikleri ile protokol imzalıyoruz. Bu protokolde emeği geçen tüm çalışan ekibimizin hepsine çok teşekkür ediyorum. Dernekleşme ve sendikalaşmanın faydalarını üyelerine gösteren başkanlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Bugün İl dışından Bartın'dan, Düzce'den, Zonguldak'tan hastanemize bir çok hasta vatandaşımız geliyor daha önce bu vatandaşlarımız sendikalı olmanın faydasını hastanemizle bir anlaşma olmadığından dolayı yaşayamıyorlardı. Fakat şu an yaptığımız bu sözleşmeden sonra vatandaşlarımız hastanelerimizden protokolde belirtilen oranlarda imkan dahilinde yararlanacaklar. Buradan kendilerine ve tüm üyelerine hayırlı uğurlu olsun diyorum hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Protokol töreninde hazır bulunan Kamu-Sen Bolu İl Temsilciliği Başkanı Hüsnü Yaman ise, İlimizin ve bölgemizin en güçlü sağlık kuruluşu olan Çağsu Hastaneler Grubundan biz Kamu-Sen Bolu İl Temsilciliği olarak yaptığımız protokol gereği uzun bir süredir çok olumlu şartlarda faydalanıyoruz. Bizler istedik ki bölgemizde zaten faydalanan Düze ve Bartın'daki çalışan arkadaşlarımız da faydalansın istedik. Onun için bu halkanın içerisine bu arkadaşlarımızı da dahil edelim istedik. Öncelikli olarak bu isteğimizi kırmayan Cavit Demir'e çok teşekkür ediyorum. Aramıza katılan Düzce ve Bartın şubelerine de hoş geldiniz diyorum. Bundan sonraki sürecin hepimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Türkiye Kamu-Sen Düzce İl Temsilcisi Orhan Çakmak ise, Kamu çalışanları aslında sendikaların kuruluş amacı özlük haklarını korumak geliştirmek adınadır ve yapılan haksızlıklara karşı mücadele etmek içindir. Bu birliktelik oluşturulduğundan bu tür anlaşmalar ile bir avantaja dönüştüğünü görüyoruz. Elbette ki ciddi bir üye sayımız var. Bu üye sayısını müşteri potansiyeline katmak isteyen ticari kuruluşlar bu noktada bizlere avantajlar sunuyor. Bizde üyelerimize bu avantajlardan faydalanmasını sağlıyoruz . Biz bu indirim anlaşmalarını yapıyoruz ama şunu ifade edeyim . Çağsu Hastanelerinin sunduğu imkanlar fevkalade avantajlı. Bu nedenle zaten Düzce'den bir çok hasta gelip burada sağlığına kavuşuyor hem hizmet kalitesinden son derece gelen arkadaşlarımız memnun kalıyorlar. Hem de sunulan fiyatlar gerçekten çok avantajlı. Bu bakımdan ben gerçekten çok teşekkür ediyorum. Umut ediyorum ki hizmet kalitesi daha da artınca arkadaşlarımızın teveccühü de artacaktır. Yapılan bu protokolden dolayı üyelerimize hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.
Türkiye Kamu-Sen Bartın İl Temsilcisi Sezai Hangişi ise yaptığı konuşmada, Ülkemiz insanı eğitim ve sağlık konusunda eğer en iyiyi verebilirsek açıkçası fazla bir şeye gerek yok diye düşünüyorum. Bizde ülkemizde bu konuda sıkıntı yaşıyoruz. Sağlık alanında yenilikler yapıldı deniyor ama hala yeterli düzeyde değil. Hastanelere gittiğimizde değişik sıkıntılarla karşılaşıyoruz. Bu anlamda eğitimi ve sağlığı çözersek ben ülkemiz insanının çok mutlu olacağını düşünüyorum. Bizlerde üyelerimiz adına değişik kurumlarla indirim anlaşmaları yapıyoruz. Birlikte olmanın avantajını kullanmaya çalışıyoruz. Bu anlamda Bartın'da da değişik firmalarla anlaşmalarımız var fakat sağlık sektöründe yoktu. Yapılan bu anlaşma ile buda oldu artık. Bu konuda Bolu şube başkanımızla görüşerek ve daha sonra Çağsu Hastanesi ile anlaşma ya