Geçtiğimiz Cuma günü oynanan Veteranlar Turnuvası B Grubu maçlarının son maçında Çağsu Hastanesi ile Tapu Kadastro karşı karşıya geldi. Seyir zevki yükselen olan mücadelede Çağsu Hastanesi rakibini 3-1 yenerek haftalar sonra 3 puanla tanıştı.
Veteranlar Turnuvası B Grubu maçları Cuma günü oynandı. Günün son maçında Çağsu Hastanesi ile Tapu Kadastro karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Tapu Kadastro takımı oldu. Maçın ilk dakikalarında karşı karşıya yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi. Maçın 10.dakikasından itibaren oyunun kontrolünü eline geçiren Çağsu Hastanesi ilk girdiği gol pozisyonunda rakip fileleri havalandırarak Tapu Kadastro takımı karşısında 1-0 öne geçti. Golün ardından moral bulan Çağsu Hastanesi ikinci gol için yüklenmeye başlasa da zaman, zaman kontra ataklarda rakibe gol pozisyonları verdi. Bunu fırsat bilen Tapu Kadastro takımı maçın 28.dakikasında golü buldu ve skoru denge getirdi. Karşılaşmada bu golde ilk yarının skorunu belirledi.
Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf bu kez Çağsu Hastanesi oldu. İlk yarının son dakikalarında kalesinde gördüğü golle biraz olsun moral men oyundan düşen Çağsu Hastanesi ikinci yarıya adeta golle başladı. Maçın 35.dakikasında bulduğu golle rakibi karşısında 2-1 öne geçti. İkinci golden sonra kendine gelen ve rakibini kendi yarı sahasına hapis eden Çağsu Hastanesi rakibinin geri çekildiğini fark edince sağlı sollu ataklarla 3'uncü golü aramaya başladı ve girdiği pozisyonların birinde defansında hatasını fırsat bilen Çağsu Hastanesi maçta üçüncü golü buldu. Karşılaşmanın geri kalan bölümünde başka gol olmayınca Çağsu Hastanesi haftalar sonra 3 puanla tanışmanın sevincini doyasıya yaşadı.