06-10 Nisan Polis haftası olması sebebiyle, Özel Çağsu Hastanesinin yönetimi Bolu İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, Çağsu Hastanesi İşletme Müdürü Reşat Ayaz, Çağsu Hastanesi Başhekimi Dr. Erdal Kaya, Çağsu Hastanesi Genel Cerrahı Uzm. Dr. Sedat Sadal, Fatma Hatun Hastanesi İşletme Koordinatörü Ahmet Aktepe ve Basın Halkla İlişkiler Müdürü Neşe Alagöz katıldı.

Bolu İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya'ya, Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, İlimizde, caddemizde, sokağımızda rahatça gezebiliyorsak bu Bolu Emniyetinin büyük bir başarısıdır. Her zaman söylediğim gibi ilimiz bir huzur kentidir. Bolu Emniyeti her hangi bir olay olduğunda yaşanan olayları hemen çözmesi bizleri ve Bolu halkını çok memnun etmektedir. Bu vesile ile ben ve Bolu halkı adına sizlere şükran ve minnet borçluyuz” dedi.

Çağsu yönetimi, Bolu İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya'yı yaptığı öz verili çalışmalarından dolayı tekrar kutlayarak başarılarının devamını dilediler. Haber Merkezi