İzzet Baysal Caddesi'nin trafiğe kapalı alanına araç girişini önlemek amacıyla emniyet şeritli ve dubalı önlem alındı.

İzzet Baysal Caddesi'nin trafiğe kapalı alanına araç girişini önlemek amacıyla emniyet şeritli ve dubalı önlem alındı. Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan proje kapsamında araç trafiğine kapatılmasına rağmen, araç girişinin bir türlü önlenemediği İzzet Baysal Caddesinin Valilik tarafına emniyet şeriti çekilerek dubalar yerleştirildi. Araç trafiğine kapalı olmasına rağmen, gün içinde onlarca aracın fink attığı caddeye araç sokulmaması adına Bolu Belediye Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Caddeye en çok araç girişinin olduğu yer olan Valilik önündeki girişine ilk etapta emniyet şeriti çekildi ve bir trafik ekibi konuşlandırıldı. Emniyet şeritine rağmen caddeye girmeye çalışan araçlar, polis ekipleri tarafından uyarılıyor. Uyarıyı dikkate almayan sürücülere ise trafik cezası kesiliyor.

CADDEYE KALDIRIMDAN GİRMEYE ÇALIŞTI

Alınan tüm önlemlere karşı bir sürücü caddeye kaldırımı kullanarak girmeye çalıştı. Emniyet şeritinin bulunduğu alandan caddeye giremeyen sürücü 10 metre ileride buluna kaldırıma çıkarak, bisiklet yolu üzerinden valilik önüne seyretti. Polis ekiplerinin bulunduğu noktaya aracını park etmeye çalışan sürücü trafik polisleri tarafından uyarıldı. Yine aracı ile bisiklet yolunu ve kaldırımı kullanarak kavşağa çıkan sürücü, otomobilini kavşak içine park etti. Bunun üzerine polis ekipleri aracın plakasına ceza yazdı.