Tüm ülkenin heyecanla beklediği, 7 Haziran seçimlerine 7 gün kala Cumhuriyet Halk Partisi, İzzet Baysal Caddesi'nde gövde gösterisi yaptı. Kalabalık bir partili grupla caddeye çıkarma yapan CHP Bolu Milletvekili ve 1. sıra adayı Tanju Özcan, Hedefimiz en az 2 milletvekilliği demiştik. Bu coşku ve heyecandan da anlaşılıyor ki, hedefimize ulaşmaya çok yakınız” diye konuştu.

Mengen'de güne başlayan CHP Bolu Milletvekili Adayı Tanju Özcan, Mengen Belediye hoparlöründen halka seslendi. Seçimlere sayılı gün kaldığını ifade eden Özcan, Mengen'in ve tüm Bolu'nun sorunlarına çözmeye çok az kaldı. Artık 8 Haziran günü esnafın, köylünün, işçinin, emeklinin daha iyi yaşayacağı bir Türkiye geliyor” dedi. Özcan, konuşmasında kapatılan Pazarköy Belediyesi'nin iktidarları döneminde tekrar açılacağını da vurguladı.

İZZET BAYSAL CADDESİ'NDE CHP COŞKUSU

Mengen programının ardından, kalabalık bir partili grupla İzzet Baysal caddesinde toplanan CHP'liler, esnafı ziyaret etti. İş yerlerini tek tek ziyaret eden grup, iktidara hazırız” mesajı verdi.

Esnafın yoğun ilgi gösterdiği 1. sıra adayı Tanju Özcan da, esnafın içinde bulunduğu sıkıntıyı aşmanın tek yolunun CHP iktidarından geçtiğinin altını çizdi. Seçimlerin sonuna kadar tempolarını düşürmeyeceklerini belirten Özcan, Sonuçlar açıklanıncaya kadar heyecan ve coşkumuz devam edecek. İnşallah, emeklerimizin sonunda da iktidar olacağız. Heyecan ve coşkumuzu ondan sonra ülkeye hizmet için devam ettireceğiz” diye konuştu.

KARARSIZLAR CHP'DE BİRLEŞTİ

Daha önceki ziyaretlerinde kararsız olduklarını belirten birçok esnafın artık CHP'de karar kıldığını öne süren Özcan, Bizim vaadlerimizin gerçekleşebilir olduğunu herkes gördü. Kampanyanın ilk başlarında ‘Kaynağınız nerede?' diye soranlar şimdi bu soruyu sormuyor. Aksine ‘bu paralar verilmeyecek para değilmiş. Bunu anladık, oyumuz CHP'ye' diye açıkça ifade ediyorlar. Bunun için çok mutluyum” diye konuştu. Haber Merkezi