Bolu Cumhuriyet Caddesi'nde iki grup arasında kavga çıktı. Kavgaya karışan şahıslar birbirlerine sopa ve bıçaklarla saldırdı.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

Olay, saat 17.00 sıralarında Bolu'nun Tabaklar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan iki grup arasında bilinmeyen nedenlerden sözlü tartışma çıktı. İki gruptaki şahısların birbirlerine bağırmaları üzerine olay kavgaya dönüştü. Cadde ortasında birbirleri ile kavga eden grup çevredeki vatandaşlar tarafından güçlükle ayrıldı. Kavgaya karışan şahıslardan birinin cadde üzerinde bulunan lokantadan aldığı satır ile tekrar diğer grubun üzerine koşmasıyla ortalık tekrar savaş alanına döndü. Caddedeki vatandaşlar büyük panik yaşarken bu esnada başka bir şahıs bulduğu sopa ile tekrar kavgaya girdi. Kavga tekrar vatandaşlar tarafından ayrılırken, çevredeki insanların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi.

Kavga eden şahıslar vatandaşlar tarafından birbirlerinden uzaklaştırılırken, olay yerine gelen emniyet güçleri kavgayla ilgili incelemelerine başladı.