Becikoğlu AVM'de değişimler başladı;

CADDE AVM OLDU!

Bolu'nun gözde alışveriş merkezlerinden 2000 yılından bu yana faaliyette bulunan Becikoğlu AVM 2013 Aralık ayında el değiştirmişti. Yeni ortaklar Becikoğlu AVM'nin ismini Cadde AVM olarak belirlerken, bu güne kadar her hangi bir değişiklik yapmamıştı. Geçtiğimiz hafta itibariyle başlayan çalışmalar kapsamında yeni dış cephe çalışmaları başlarken, AVM'nin girişine Cadde AVM yazısı asılacak.

2000 yılından bu yana Bolu'nun ekonomik ve sosyal hayatının içinde yer alan Becikoğlu AVM, 2013 Aralık ayında el değiştirmişti. Yeni patronlar resmi evraklarda Cadde AVM ismini kullansa da bu güne kadar her hangi bir değişiklik yapılmamıştı.

Becikoğlu AVM'nin %50 hissesini Bolu kamuoyunda Paşaköylü Milyoner İmam olarak Abdullah Yüksel, geriye kalan %50'lilik hisseyi ise Necip Çarıkçı, Erdal Gören, Hasan Aksoy, Nejat Öztürk, Ercan Albayrak paylaştılar.

Yeni patronlar yaklaşık 2 yıldır binada her hangi bir değişikliğe gitmemiş, yalnızca kamuoyunda asma kat yapılacağı dedikoduları dolaşmıştı. Projenin tamamlanmasının ardından ise çalışmalar başladı. Yapılacak değişikliklerinin görselleri kamuoyu ile paylaşılırken, Becikoğlu AVM yazısının kaldırılarak, yerine Cadde AVM yazısının konulacağı görüldü. Hakan Aydın